Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Dr. Janet Frasier

Dr. Frasier kulcsfontosságú szerepet tölt be a bázis mindennapjaiban. Ő próbálja meggyógyítani illetve kezelni azokat a betegséget, fertőzéseket, amelyeket az SG-csaptok hoznak haza. Hammond tábornok alkalmazta, mivel tudta, hogy a speciális katasztrófákra is fel tud készülni. Frasier felkészültsége és profizmusa nélkül aligha folytathatná az SG-1 a küldetéseit.


Teryl Rothery

Vancouver szülöttjeként Teryl Rothery mindig is tudta, hogy a szórakoztatóiparban akar dolgozni. A karrierje táncosként kezdőött, amikor 13 éves volt. Első musicalja a Bye Bye Birdie volt. 18 évesen lépett először kamera elé a CBC Halloween Special Boo-ban. Akkor dőlt el, hogy a helye a kamerák előtt van.

Olyan filmekben játszott , mint pl. a a Race Against Fear, Hunt in Full Cry-ban Rosanna Arquette mellett, Dead Man's Gun-ban John Ritter-rel, Badge of Betrayal-ban Michele Greene-nel, Deceived By Trust-ban Stephanie Kramer-rel, és a Tailhook-ban Gail O'Grady-vel és Hal Holbrook-kal.
Televíziós sorozatokban is játszott, mint például a Traders, Viper, X-akták, The Commish, több Végtelen határok epizódban.
A legfontosabb filmje David Bowie-val volt az Exhuming Mr. Rice-ban (Mr. Rice's Secret), amit 2000. májusában mutattak be a Canne-i filmfesztiválon.

 Abydos Gate: Képek Teryl Rothery-ről
 Teryl Rothery oldala az Abydos Gate-en magyarul
 Teryl Rothery oldala az Abydos Gate-en angolul
 IMDB.com, Teryl Rothery
 Hivatalos Teryl Rothery honlap
 Teryl Rothery Fan Club
 További találatok a Google-n


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK