Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Üdvözöllek az Idézetek oldalon!

Egy pár szót szólnék, mielőtt ténylegesen játszani kezdenél. A játék lényegét már bizonyára kitaláltad: el kell találnod, hogy mely idézet mely epizódból való.

Megjegyzés: Az első két évad idezétei próbálnak igazodni a tv-ben látott szövegekhez, a későbbi évad szövegei azonban a fordítók stílusát és szabadságát tükrözi.

Az alábbi táblázatban láthatod, hogy mennyi idézet van az egyes évadokból, és egyúttal bejelölheted azokat az évadokat, amelyekből szeretnél idézeteket kapni.

Két fajta játékmódból választhatsz:

  • Az egyik az évadonkénti csoportosítás. Ha az "Évadok keverése" lehetőségnél Nem-et választasz, akkor évadonként X kérdést kapsz. Itt tehát van annyi segítséged, hogy a kérdések évadonként csoportosítva vannak.
  • A másik az keveréses változat. Ha Igent választasz az "Évadok keverése" lehetőségnél, annyiszor X darab kérdést kapsz, ahány évadot bejelöltél, viszont a bejelölt évadokból, vegyesen. Tehát lehet, hogy 30 kérdés esetén 20 van az 1. évadból, 10 a 3.-ból, de teljesen más arányok is előfordulhatnak.
Ha kész vagy, nyomdd meg a Mehet gombot, és máris annyiszor x darab véletlenszerű idézetet kapsz, ahány évadot bejelöltél.

Ha azt szeretnéd, hogy rossz válasz esetén jelenjen meg a helyes megoldás, akkor értelemszerűen válaszd ki az "Igen" lehetőséget.

Ha véleményed, javaslatod van, vagy találsz egy hibát, akkor írj a Fórumba!

Kellemes játékot kíván: Platschu és Radu

1. évad361 db
2. évad209 db
3. évad457 db
4. évad487 db
5. évad528 db
6. évad342 db
Atlantis 1. évad310 db
Atlantis 2. évad250 db

Kérdések száma:
Helyes válaszok megjelenítése:
Évadok keverése:


Az idézetfelismerő játék magyar változata nem jöhetett volna létre a következő emberek feliratfordításai nélkül, akiknek ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni:

Asteroid, Bajusz Gábor, Bánffy Miklós (CheatZ), Bikfalvi Tamás (Giraffe), Boldizsár Ádám (Addaam), Booldis, Bundaboy, Crashy, Crey, DnP, Fabokzs, Fenyő, Fakla Ida, Ferencz Mónika (Kendra), Garner, Gdevil, Grigoreff Andrea (Skaara), Kukker, Lilla, Lord X, Lowa, Milan, Murányi Zoltán (L3eroy), Nikowitz Krisztina (Niko), NocRi, Nyest, Nyüsti Anikó (Smiler), Pcman, PuMy, Qw3r, RadyR, Rdw, Robee, Sandstorm, Sequence, Sulac, Tetsuo, Thor, Thrawn, Torba Péter, Varga Attila, Villám és XFranc