Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK
« Vissza a listához

A2x04 Duet - Hewlett interjú
2005.06.25 - Platschu

David Hewlett az epizód pikáns forgatására emlékezett vissza az egyik interjúban. Spoiler következik!

McKay a történetben beleszeret egy biztonsági tisztbe, aki teljesen a hatalmába kerítette a tudóst, azonban a hölgynek dr. Beckett szimpatikus. A történet során egy Wraith eszköznek köszönhetően mindketten McKay testén fognak osztozni és hol az egyik, hol a másik veszi át az irányítást. Ez pedig vicces kalamajkát fog okozni a város életében.

- Ez az epizód a csókadásról szól, ahol gyakorlatilag az emberekkel, állatokkal, sőt még a szörnyekkel is smárolnom kellett! - mesélte nevetve David Hewlett. - A probléma az, hogy ő Beckettre hajt és így amikor átveszi a testem... Látták már a Ghost című filmet?

Akinek nem lenne egyértelmű a filmes utalás, annak elmesélném, hogy a történetben Patrick Swayze egy időre átveszi Whoopie Goldberg testét, hogy megcsókolhassa Demi Mooret... Itt is hasonló fog bekövetkezni.

- Nekem és Paul McGillionnak volt pár intim jelenetünk, amely azt mondhatom, hogy olyan sokkoló volt számunkra és a karaktereinknek, mint a stáb számára. Paul és én mégis könnyedán megcsináltuk, mert jól ismerjük egymást. Egyáltalán nem volt erotikus! - folytatta a színész.

A Duet című rész a negyedik lesz a 2.évadban és augusztus 5.-én fogják bemutatni a SciFi Channelen.

A cikk Villám fordításának felhasználásával készült. Köszönjük a segítséget!

« Vissza a listához


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK