Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Robert F. Makepeace ezredes
(Steve Makaj)




 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

1x04 The Broca Divide (A sötétség határán) (Első felbukkanás)
2x11 The Tok'ra I. (A Tok'ra I.)
2x12 The Tok'ra II. (A Tok'ra II.)
3x01 Into The Fire (Tűzön-vízen át)
3x18 Shades Of Grey (Sötét ügyek)

 Sorozatbeli szerepe:

1x04 The Broca Divide (A sötétség határán) című részben kisebb rivalizálás mellett elkísérte a CSK-1-t a saját CSK-3-as csapatával egy a MALP által sötétnek és veszélyesnek tűnő világba. Jack parancsára később érkeztek, de szükség is volt rájuk, hogy a Danielékre támadó embereket elzavarják. A Csillagkapu Parancsnokságon tett jelentésekor Johnson rátámadt Teal’cre, míg később a két embere összeverekedve kizuhant a tárgyalóterem ablakán át az indítócsarnokba. Makepeace is hamar kivetkőzőtt magából és a magánzárkába zárva törni-zúzni kezdett. Makepeace a gyógyulás után segített a CSK-1-nek Daniel megtalálásában.

2x11 The Tok'ra I. (A Tok'ra I.) és 2x12 The Tok'ra II. (A Tok'ra II.) című részekben Makepeace-t és csapatát küldte el Hammond tábornok Carterért, hogy hozzák haza, mert apja közel jár halálához. A Tok’rák nem engedték meg, hogy visszatérjenek a Földre, emiatt "vendégként" a többi CSK taggal együtt fogságban tartották. Mikor a Goa'uldok megtámadták a Tok'ra bázist, segített csapatával a pakolásban.

3x01 Into The Fire (Tűzön-vízen át) című részben ő hozta a Tok’rától kapott információt a CSK-1 tartózkodási helyéről. A CSK-3, CSK-5, CSK-6 és CSK-11 csapatokkal önkéntesen elindult, hogy kiszabadítsa őket a Goa’uld Hathor fogságából. A piramisba behatolva kiszabadították Trofsky kezeiből Danielt és Samet. O’Neillt hátra akarta hagyni, mert addigra már gazdatestnek hitték, valamint a kapu védelme fontosabb volt, hisz ha elvesztik a kaput, akkor senki nem fog tudni hazatérni. A csillagkapuhoz való visszatérés nem sikerült, mert erőfal védte. Ostromágyúkkal találkoztak, amik elől az akkor felfedezett egykori Tok’ra járatokba menekültek, ahol sikerült erősítést kérnie rádión keresztül Hammond tábornoktól. Később elfogták őket, de Sam és Jack némi időhúzás után, a segítség várható érkezésekor felrobbantotta a pajzsgenerátort. Chulakról repülő szerkezettel megérkező Teal’c és Hammond tábornok, illetve Bra’tac és emberei mentették meg őket.

3x18 Shades Of Grey (Sötét ügyek) című részben Makepeace is részt vett idegen technológiák ellopásában. Ideiglenesen Jack távolléte alatt a CSK-1 tagja lett. Makepeace volt a beépített ember, aki a Maybourne csoportja által összelopott kisebb tárgyakat a Földre továbbította. Jack végül sikeresen leleplezte.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK