Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

A Stargate Infinity egy vadonat új animációs sorozat, amely jelenleg a kezdeti fejlesztés fázisában van.Az SG-1 "spin-off" sorozat szombat reggelente tűzik a FOX adó műsorára, Szeptember 14. az első epizód vetítésének dátuma.A sorozatot a FOX csatornán vetítik majd, a célközönséget a 6-12 éves fiatalok jelentik. Maga a tény, hogy a FOX adja majd le a sorozatot, arra utal, hogy a Csillagkapu népszerűbb mint valaha, hiszen az USA-ban korábban előfizetéses, majd kábeltelevízión adott Csillagkapu sorozat utódja az egyik "alapcsatornán" fog majd most futni.

MI IS A STARGATE INFINITY?

Egy 30-perces rajzfilmsorozat - egy jó kis régimódi szombat reggeli rajzfilm! Az MGM Stargate SG-1 sorozatának utódja, a DIC Entertainment készíti, a 4Kids Entertainment pedig terjeszti.DIC ismert név a rajzfilmek világában, az Inspector Gadget, Captain Planet, Sailor Moon sorozatokat is ők készítették. A társaság családbarát sorozatokat gyárt, amelyek tanító célzatúak, de szórakoztatóak is. Annak ellenére, hogy az MGM az egyik megrendelője a sorozatnak, jelenleg nincs tudomásunk arról, hogy az SG-1 sorozat alkotói részt vennének az Infinity munkálataiban.

MIRŐL SZÓL MAJD A SOROZAT?

Az Infinity 20-30 év múlva, a jövőben játszódik, ekkor fedezik fel Dragát egy múmia belsejében. A CsK parancsnokságnak vissza kell őt juttani szülőbolygójára, és meg kell akadályoznia, hogy egy gonosz idegen faj elrabolja. A csapatot egy igazi veterán harcos, Gus Bonner vezeti, aki a Csillagkapu Akadémia 4 tagjával megy át a Csillagkapun, hogy újabb világokat fedezzenek fel. Árulással vádolják őket, és ezért nekik is Dragával kell menekülniük. Az Infinity a Csillagkapu világának hatáskörét növeli, és nem sérti az eredeti film által felállított mítoszt.

A FŐSZEREPLŐK

Gus Bonner - 50 éves, lázadó jellem, egyáltalán nem öreges figura, kiváló katona.

R.J. Harrison - 18 éves, okostojás scif-firajongó, de hatalmas erejű és jóképű fickó.
Stacey Bonner - 18 éves, Bonner unokahuga. A harcművészetek mestere, mindent az előírásoknak megfelelően tesz.
Seattle Montoya - Seattle egy indiánrezervátumban nőtt fel, majd a nagyvárosba kerülve egy banda tagja lett. Innen menekült a Légierőhöz. Beleérzőképessége révén tudja mit éreznek az emberek, és az idegen fajok is.
Ec'co - A fiatal Ec'co egy idegen faj tagja, aki nagyon ért mindenféle technikai jellegű dolgohoz, bármit meg tud szerelni.
Draga - A fiatal "Sárkányhölgy" szintén egy idegen faj tagja, akit felnőtt formájában találnak egy múmiában. Hatalmas erő lakozik benne, és nem tudni, milyen titkokat hordoz magában...


A MELLÉKSZEREPLŐK

Nephestis / Grimes - Célja a CsK parancsnokság megsemmisítése. Egy alakváltó idegen, aki a Tlak-Kahn-nak kémkedik. Ideje nagy részében Arnold Grimes századosnak álcázza magát, de bármilyen formát és alakot fel tud venni, ami nagyjából megfelel az ő méreteinek.

Hah'lak - Dagi, békaszerű fajzat, aki a Nax'kan Tanács tagja. Hah'lak bátor és gyanakvó, paranoiás.Da'kyll - A Tlak'kahn harcosok csapatának vezetője. Egy kíméletlen 2,5 méteres harcos. Intelligens, kegyetlen, ambiciózus. Célja Draga és a csapat levadászása, hogy megszerezze az univerzum titkát, és ő lehessen a Tlak'kahn nép ura.

Pahk'kal - Da'kyll's jobbkeze, bár retteg Da'kyll-től. Pahk'kal magának akarja Draga erejét, majd ezután megszabadulna Da'kyll-tól és a Nax'kan Tanácstól.

Egyelőre még nincs hír arról, hogy kik lesznek a szinkronhangok. Annyi biztos, hogy a jelenlegi SG1 gárdából senki nem lesz a szereplők között - bár vendégszereplésük elképzelhető. 

Az Infinity a 4Kids' programblokkban lesz látható majd, amelyben az Ultraman Tiga, Kirby, Kinnikuman: Ultimate Muscle, és a Teenage Mutant Ninja Turtles valamint a Food Feud is szerepel.

A műsort az Emmy-díjas producer és rendező Mike Maliani irányítja. Erik Lewald, a DIC egy rangidős elnökhelyettese fogja figyelemmel kísérni a sorozat alakulását, a Stanford Egyetem egyik professzora, Dr. Donald Roberts felügyeli majd a sorozatot, hogy az megfeleljen a sorozatokat szabályozó "nézővédelmi" előírásoknak.

KÉPEK

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK