Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Klorel / Skaara
(Alexis Cruz)
 Képek

 Szimbióta neve:

Klorel

 Faj:

Goa'uld

 Bolygó:

Abydos

 Epizódok, melyekben szerepelt:

1x01 Children Of The Gods (Istenek gyermekei) (Első felbukkanás)
1x21 Within The Serpent's Grasp (A kígyó szorításában)
2x01 The Serpent's Lair (Kígyófészek)
3x15 Pretense (Színlelés)

 Sorozatbeli szerepe:

1x01 Children Of The Gods (Istenek gyermekei) című részben Apófisz elrabolta Abydosról Skaarát Sha’reval együtt és Chulakra vitte. Ott az udvatartásába tartozó Goa’uld gazdatestnek választotta ki és egyesítette egy Goa’ulddal. Apófisszal együtt elhagyta Chulakot.

1x21 Within The Serpent's Grasp (A kígyó szorításában) című részben a CSK-1 az alternatív valóságbeli üzenet révén Skaarával egy Föld felé tartó Goa’uld anyahajó fedélzetén találkozott. Itt ismerhettük meg Klorel nevét, aki Apófisz sarja. Vele egy kommunikációs berendezés segítségével beszélt egy gyűlés keretében. Jackék fogságba akarták ejteni, mert azt hitték, hogy csak az ő hajója indult a Föld ellen. A peltak teremben sikerült is elkapni, ahol rövid időre sikerült Klorelt elnyomnia Skaarának. Jacktől elnézést kért, amit a démon nevében művelt. Az ezredes biztosította szeretetéről és ellenállásra szólította fel. A Jaffák azonban rájuk törték az ajtót. O’Neill kénytelen volt lelőni, hogy megvédje Danielt tőle, amikor a kézifegyverrel megpróbálta megölni a hajdani sógorát.

2x01 The Serpent's Lair (Kígyófészek) című részben a szolgái felélesztették egy Goa’uld szarkofág segítségével és folytatta a hadjáratot. Skaara harcolt a parazitával az írányításért. Klorel Apófisznak is beszámolt a gazdatest erejéről, mikor átment a teleportgyűrűk segítségével. Skaara a barátai láttán annyira megerősödött, hogy Klorel felett az írányítást visszavéve nem akarta bekapcsolni a Földről kilőtt rakétákkal szemben a pajzsokat. Az utolsó pillanatban azonban Klorel mégis erősebbnek bizonyult és bekapcsolta. A két hajó összeütközése és felrobbantása előtt elmenekült Apófisszal a fedélzeten lévő csillagkapuval, amit a 2x08 Family (Családi ügy) című részben említettek meg.

3x15 Pretense (Színlelés) című részben Skaara / Klorel lezuhant Tollanara, ahol szabályos tárgyalással döntöttek gazdatestének sorsáról, hogy Skaara vagy Klorel kapjon teljhatalmat. Klorelt Zipacna képviselte, Skaarat a CSK-1, de végül Lya úgy határozott, hogy különválasztják őket. Skaaraból kettő Tok'ra eltávolította a Goa'uldot.


 További karakterek:

Skaara (Alexis Cruz)


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK