Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Paul Davis őrnagy
(Colin Cunningham)




 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

2x15 A Matter Of Time (Egy végtelennek tűnő pillanat) (Első felbukkanás)
3x01 Into The Fire (Tűzön-vízen át)
3x14 Foothold (Invázió)
3x22 Nemesis (Nemezis)
4x01 Small Victories (Kis győzelmek)
4x12 Tangent (Röppálya)
4x17 Absolute Power (Teljhatalom)
5x14 48 Hours (48 óra)
5x17 Fail Safe (Biztonsági határ)
6x03 Descent (Zuhanás)
6x11 Prometheus (Prométheusz)
6x14 Smoke And Mirrors (Hatalmi harc)
6x17 Disclosure (Beismerés)
8x04 Zero Hour (Zéró óra)

 Sorozatbeli szerepe:

2x15 A Matter Of Time (Egy végtelennek tűnő pillanat) című részben a csillagkapun keresztül egy fekete lyukhoz nyitottak féregjáratot, ami miatt rövid idő eltelteltével vészhelyzet alakult ki a bázison. Hammond tábornoknak bemutatták Davis őrnagyot, aki megszervezett egy tárgyalást Washingtonban.

3x01 Into The Fire (Tűzön-vízen át) című részben hivatalosan is a Pentagon és a Csillagkapu Parancsnokság közti kapcsolat fenntartás lett a szerepe. Rábízták azt a hálátlan feladatot, hogy közölje, hogy nincs felhatalmazás további csapatok küldésére a CSK-1, valamint a CSK-3, CSK-5, CSK-6 és CSK-11 megmentése érdekében.

3x14 Foothold (Invázió) című részben Hammond hívására érkezett a Csillagkapu Parancsnokságra. Itt viszont már az idegenek átvették az irányítást és Davis is fel lett függesztve. Mikor Carter, Maybourne, az ál-Jack és az ál-Daniel visszafele repültek a bázishoz a Davis kinézetét felvett idegen meglátta, hogy Carter megölte társát, a Jack kinézetét felvettet. Ekkor kilépett kabinjából és fegyvert tartott Carterre, Carternek viszont sikerült időben lelőnie. Ebben a pillanatban a Csillagkapu Parancsnokságon felébredt a valódi Davis. Jackkel együtt elindultak a bázis megtisztítására.

3x22 Nemesis (Nemezis) című részben csatlakozott a Csillagkapu Parancsnokság stábjához, amikor egy replikátorokkal megfertőzött Asgard anyahajó a Föld légkörébe került. Segített követni a hajót a műszerekkel, miközben a CSK-1 a fedélzeten próbálta megakadályozni a küszöbön álló inváziót.

4x01 Small Victories (Kis győzelmek) című részben jelentette a Csillagkapu Parancsnokságon, hogy egy orosz tengeralattjáró vár a CSK-1-re az amerikai partoknál, melynek a legényzetét a replikátorok kiírtották. Kívülről résztvett az akció irányításában, majd kiadta a parancsot a torpedók kilövésére, amivel az orosz tengerallatjárók megsemmisültek.

4x12 Tangent (Röppálya) című részben bemutatta Vidrine altábornagyot a CSK-nek, majd segédkezett a Csillagkapu Parancsnokság mentőakciójában, amikor O’Neill és Teal’c egy módosított Goa’uld halálsikló fogságába esve a naprenszerünk elhagyásához közeledtek.

4x17 Absolute Power (Teljhatalom) című részben Daniel vízíójában láthattuk. Részt vett a bolygó körül keringő védőberendezés terveinek kidolgozásában. Később meglepődött Daniel követelésein, de végül továbbította őket a Pentagonba és az USA elnökéhez.

5x14 48 Hours (48 óra) című epizódban az oroszoknál járt Daniellel együtt, hogy tárgyaljon a DHD-ről. A DHD-től fügött Teal'c léte.

5x17 Fail Safe (Biztonsági határ) című epizódban ő is szembenézett a Föld felé tartó aszteroidában rejlő veszéllyel. Az aszteroida feltűnése után a Pentagonból a Csillagkapu Parancsnokságba érkezett, majd az egyik utolsó alfa csapattal az alfa bázisra távozott.

6x03 Descent (Zuhanás) című epizódban Selmakkal, Dr. Friesennel és a CSK-1-gyel együtt ő is a Goa'uld hajó felszínére lépett, ahol Carternak és Selmaknak segédkezett. Selmakkal együtt a teng...

Bővebben...

 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK