Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Reynolds őrnagy / ezredes
(Eric Breker)




 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

2x14 Touchstone (Próbakő) (Első felbukkanás)
5x03 Ascension (Felemelkedés)
7x01 Fallen (A bukott angyal)
7x11 Evolution I. (Evolúció I.)
7x16 Death Knell (Lélekharang)
7x21 Lost City I. (Az elveszett város I.)
8x04 Zero Hour (Zéró óra)
8x12 Prometheus Unbound (A megszabadított Prométheusz)
8x17 Reckoning II. (Leszámolás II.)
9x14 Stronghold (Az erődítmény)
9x16 Off The Grid (A radar képén kívül)
9x18 Arthur's Mantle (Arthur leple)

 Sorozatbeli szerepe:

2x14 Touchstone (Próbakő) című epizódban a Nevadaba érkező CSK-1-t vezette körbe az ottani titkos kutatóbázison, melyen a CSK csapatok által visszahozott tárgyakat vizsgálták. A valódi második kapu megtalálása után jelen volt az állandó írisz felszerelésénél.

5x03 Ascension (Felemelkedés) című epizódban részt vett a CSK-1 velonai beszámolóján. A CSK-16 vezetőjeként Velonára ment, hogy tovább folytassa a készülék kutatását, valamint Daniel Jackson segítségével az idegen szöveg lefordítását. A készülékről időközben kiderült, hogy fegyver, a Pentagonnak pedig felkeltette az érdeklődését. Reynolds őrnagy Hammond tábornoktól azt a parancsot kapta, hogy a Carter által megépített naqahdah-reaktorral végezzen el egy tesztet a fegyverrel. Orlin megpróbálta megállítani a tesztet, de Reynolds őrnagy lelőtte, mikor megszakította a fegyver és a naqadah-reaktor közti összeköttetést. Szemtanúja volt Orlin fénylénnyé való visszaalakulásának, valamint Orlin segítségével ő is elkerülte a biztos halált.

7x01 Fallen (A bukott angyal) című epizódban a csillagkapu őrzése és a terület átfésülése volt a feladata, mikor egyszercsak a bokrokból előbújt Daniel. Danielt elvezette a városba a CSK-1-hez. Elmondta, hogy úgy tűnik, Daniel nem emlékszik arra sem, hogy kicsoda.

7x11 Evolution I. (Evolúció I.) című részben a csapatával a Goa’uld Ramius bolygóján Anúbisz bérgyilkosának elfogásában segédkezett. O'Neill ezredes arra utasította, hogy a tisztás két szélén helyezkedjenek el és C-4-et telepítsenek. Arra is rákérdezett, hogy Jack bízik-e az A-tervben. A bérgyilkos minden várakozásukat felülmúlta és Reynoldsot is sikerült megsebesítenie. Az állapota stabil volt és a börtönből kitörve hazavitték. A terv megvalósításánál segített Danielnek és Jonasnak a gyűrűkkel feljutni Anúbisz hajójára.

7x16 Death Knell (Lélekharang) című epizódban O'Neillal, Daniellel, Teal'ckel és néhány katonával együtt az új Alfa-bázisra ment, hogy túlélők után kutasson. Rátalált Green őrnagyra, M'zelre és még néhány túlélőre, akiket a Csillagkapu Parancsnokságra küldött vissza, hogy ápolásban tudjanak részesülni. Később jelentette O'Neillnak és Teal'cnek, hogy a közelükben lelőtték a UAV-t.

7x21 Lost City I. (Az elveszett város I.) című epizódban a CSK-3 vezetőjeként a P3X-439 bolygón a CSK-5-tel együtt elkísérte a CSK-1-et. Feladata a kapu védelme volt.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK