Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Az első kép a Destiny külsejéről!


 Szerző: Mascot Kategória: Universe Dátum: 2009.07.23


Az idei Comic Con-on levetítettek néhány jelenetet a Stargate Universe-ből.Ennek hála végre kijött egy kép a Destiny csillaghajó külsejéről is. Figyelem! A hír második felében SPOILEREK következnek!

A videó által felfedett Destiny:



Mint látható, a hajó viszonylag lapos és nagyjából háromszög (vagyis inkább kalapácsfej) alakú. "A jobb- és baloldal láthatóan konkáv szögben kiáll, a hajó fara konvexben gömbölyű. A felszín nem sima, hanem a hajó belsejéről készült képekkel összhangban többrétegű textúra borítja (hasonlóan a Halálcsillaghoz)."

A GateWorld szerint több oldalról is mutatták a Destiny-t, általában a hipertérben közlekedve (vagy más, fénysebességnél gyorsabb módban). A következő kép a csillaghajó megfigyelő fedélzetét mutatja, amely valószínűleg gyakori helyszíne lesz a karakterek közti interakcióknak.


 

A következő történetelemek derültek ki a kiadott videóból (spoilerek):

1) Jack O`Neill tábornok (Richard Dean Anderson) és Dr. Nicholas Rush (Robert Carlyle) megpróbálják beszervezni Eli Wallace-t (David Blue) a Csillagkapu Programba. Mikor először meglátják, Eli egy számítógépes játékkal játszik [a Stargate Worlds játékkal], amelyben megfejtett egy titkos rejtvényt. Amikor Eli megkérdezi tőlük, hogy mit csinálnak vele, ha nemet mond az ajánlatukra, Jack így válaszol: "Felsugározzuk az űrhajónkra."

2) Samantha Carter ezredes (Amanda Tapping) a U.S.S. George Hammond űrhajó parancsnoka, aminek a létezéséről még az Atlantisz-sorozat legutolsó epizódjából értesültünk (de a Sheppard és Carter közti párbeszéddel ellentétben a hajó neve nem General Hammond).

3) Súlyos támadás éri a Földön kívüli Icarus-bázist, ahol a 9. ékzárral kapcsolatos kutatást végzik. Míg a bázis lakói azt hiszik, hogy a Földre evakuálják őket, Dr. Rush az utolsó percben megváltoztatja a Csillagkapuba bevitt koordinátákat - ami a Destiny fedélzetére küldi őket.

4) Kik támadták meg az Icarus-bázist? A Ha`tak anyahajók, halálsiklók és csapatszállítók a Goa`uld-ot sejtetik a támadás mögött. Mivel azonban a Goa'uld Rendszerurakat már legyőzték (SG-1: 8. évad), az SG:U csapata úgy gondolja, hogy inkább a Lucian Szövetség lehet a támadó.

5) Telford ezredes (Lou Diamond Philips) maga száll szembe az inváziós sereggel az F-302-es vadászgépépvel (lásd: alábbi kép).



6) Az egyik jelenetben Matthew Scott hadnagy (Brian J. Smith) megviselten megy a sivatagban, ahol látni vél egy keresztet és Jézus alakját, pont mielőtt a térdére rogyna.

7) Scott és Chloe Armstrong (Elyse Levesque) között dúl a romantika a Destiny fedélzetén.



8) Végül a videó felfedte a "kino" nevű szerkezetet, a Destiny egyik beépített szondáját, amely rögzíti a beszélgetéseket a legénység tagjai között. A kino egy sima felületű, baseball-labda méretű gömb (Joseph Mallozzi producer már korábban elárulta, hogy a kino lesz a Destiny M.A.L.P.-ja, amit át fognak küldeni a Csillagkapun a különböző bolygókra).


A Comic Con még továbbra is tart, pénteken lesz a beszélgetés a Stargate Universe készítőivel és a színészgárdával, valamint valószínűleg további videókat fognak bemutatni.


Köszönet Banderas-nak a hírért!





Ezt a hírt már 7247 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Forrás: GateWorld-hír
AG-fórum: Stargate Universe
AG: Stargate Universe-összefoglaló


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK