Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Megrendelték a Csillagkapu Univerzumot!


 Szerző: Mascot Kategória: Universe Dátum: 2008.08.22


Ma jelentette be a SCI-FI csatorna, hogy jövõre elindul a harmadik Csillagkapu sorozat: a Csillagkapu Univerzum!
A sorozat 2009. nyarán fog debütálni egy 2 órás TV-filmmel, amelyet mrögtön követni fog maga sorozat, hetente érkezõ epizódokkal. A Csillagkapu Univerzum gyakorlatilag a franchise újrafeltalálása lesz, amely az eddigi mitológiára építi a történetét, de fiatalosabb, friss felhanggal, ráadásul ez lesz az eddigi legdrágább Csillagkapu produktum. Míg az Atlantisz sorozat az SG-1 egyik mellékágának volt tekinthetõ (történet szempontjából mindenképpen), addig az Univerzum a saját lábain fog állni.

A régi Csillagkapus elemekbõl megmarad a jelenkori történetvezetés, a felderítés a Csillagkapukon keresztül, illetve humor, de az Univerzumban több lesz ûrhajós elem, mint elõdeiben.

A szereplõkrõl még nem tudni sokat, de a készítõk egy ismertebb húzónevet szeretnének megnyerni, illetve az SG-1 és Atlantisz egy-két szereplõjének felbukkanása nagyon valószínû.



A sorozat rövid leírása:

Miután rájöttek a Csillagkapu 9. ékzárának titkára, annak segítségével egy fiatal tudósokból álló csapat feljut a Destiny nevû Õs csillaghajóra. Azonban, mikor a hajó elindul velük a világegyetem szíve felé, a szimpla felederítés egy véget nem érõ küldetéssé változik, ahonnan soha nem térhetnek haza.

Egy korábbi, robotizált hajó már Csillagkapukat rakott le a Destiny elõtt, de mivel a második hajóba is be van programozva egy meghatározott útvonal, a felderítõ csapatnak véges idõ alatt kell felfedeznie az új civilizációk rejtélyeit, és aki hátramarad, azért nem mehetnek vissza. Mivel az Õsök nem igazán jártak ott, ahová ez az új expedíció tart, õsöreg és teljesen idegen fajok várják a hajó felbukkanását.




Ezt a hírt már 9744 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

AG-hír: A 3. sorozat felfedve!
AG-fórum: Csillagkapu Univerzum
Forrás: SCI-FI.com


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK