Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Újabb Csillagkapu filmötlet


 Szerző: MasCot Kategória: Epizód Dátum: 2008.07.31


Brad Wright, a Csillagkapu sorozatok egyik megalkotója a Continuum film megjelenése kapcsán beszélt egy jövőbeli, új Csillagkapu DVD-film lehetséges történetéről. Figyelem! Spoilerek következnek!
A hivatalos Csillagkapu weboldallal készült interjúja során most arról kérdezték Wright-ot, hogy a Föld népessége értesül-e valaha is a Csillagkapu Program létezéséről. A producer azt válaszolta, hogy "(...) a Program nyilvánosságra hozatalának ötlete már régóta foglalkoztat. Szerintem ez egy rendkívül nagyszabású történet lehetne, elég nagy ahhoz, hogy ne a sorozatban lőjjük el, hanem egy filmben. Utalás, utalás, utalás..."

Erre magában az SG-1 sorozatban is utalások történtek, pl. a 7x17-18 "Hősök" című duplaepizódban, amelyben arra az esetre kezdtek el dokumentumfilmet forgatni a Csillagkapu Parancsokságról, ha egyszer nyilvánosságra kerül a létezése.

Egyszóval nem tudni, hogy a forgatókönyv fázisában lévő 3. DVD-filmről van-e szó, vagy pedig egy még későbbi tervről. Ahogy arról már korábban beszámoltunk (link a hír alján), az MGM újabb két filmet szeretne látni, valamint melletük a harmadik TV-sorozatot, a Csillagkapu Univerzumot.

Ahogy korábban is, Wright a "Hint, hint, hint!"-mondattal ("utalás") jelezte, hogy egy jövőbeli filmről beszél. Korábbi, hasonló kijelentései során fedte fel, hogy Jack O`Neill (Richard Dean Anderson) nélkül nem tud elképzelni új SG-1 filmeket, valamint éppen egy Samantha Carter (Amanda Tapping) és Jack O`Neill között játszódó, romantikus jellegű jelenetet írt, ami sok rajongó régi álma.

Wright a 3. filmről azt is elmondta korábban, hogy tervei szerint szerepet kapna benne az OP-Core, a 2009-es Stargate Worlds PC-játék egyik karaktercsoportja: olyan földi CSK-csapatokról van szó, akik a rosszak oldalán harcolnak, legalábbis rövidtávon mindenképp.


Mivel mind az Ark of Truth, mind a Continuum meglepően jól teljesítenek a DVD-piacon (ahogy a korábbi évadok DVD-kiadásai is), szinte biztos, hogy az MGM nemsokára megrendeli az újabb filme(ke)t.




Ezt a hírt már 5070 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

AG-hír: A Csillagkapu jövője
AG-fórum: DVD-filmek
Forrás: MGM-interjú (videó)


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK