Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

A Csillagkapu jövője


 Szerző: MasCot Kategória: Általános Dátum: 2008.07.25


Brad Wright producer egy interjúban beszámolt a Csillagkapu franchise jelenlegi állásáról, illetve a készítők terveiről.
A Stargate: Continuum film megjelenésével felvetődik a kérdés, hogy mi lesz a franchise SG-1-ágával. Készülnek még DVD-filmek, vagy az MGM stúdió (a Csillagkapu tulajdonosa) inkább a TV területén maradna a harmadik sorozattal, a Csillagkapu Univerzummal? Egyáltalán a produkció azután is Vancouverben marad, hogy megszűntek a kanadai előnyök a filmipar szempontjából?

Brad Wright producer (és a Csillagkapu sorozatok egyik megalkotója) szerint a döntés teljesen a stúdióbal, habár a készítők szinte biztosan Vancouverben maradnak. Wright épp most írja a 3. film forgatókönyvét, de még nem kapott zöld jelzést az MGM-től. Eddig csupán azt tudni a történetről, hogy Jack O`Neill (Richard Dean Anderson) biztosan szerepelni fog benne, valamint az OP-Core is (a 2009-es Stargate Worlds játékban a rosszak oldalán álló földi alakulatok).

Ami pedig a Csillagkapu Univerzum sorozatot illeti, Wright-ék már előadták ötletüket a SciFi csatornának, azonban a projekt költséges lesz, így a csatorna még nem döntött (a sorozat alapsztoriját a lenti linken érhetitek el). Az MGM mind az SG-1 filmeket, mind a harmadik sorozatot el akarja készíttetni, ami a producer szerint egyszerre nem fog menni (főleg, ha a Csillagkapu: Atlantisz is folytatódik), így vagy az új filmek jönnek, vagy az új generációs Csillagkapu-sorozat. Szerencsére Wright mindkét változat mögött ott áll, így bármely esetben biztosítani tudja, hogy minél több és minél jobb produkciók jöjjenek létre.

Ha a közeljövőben rendelik meg valamelyiküket, mind az új SG-1 filmek, mind a Csillagkapu Univerzum első epizódjai valószínűleg 2009-2010-es évadra készülnének el, ami nagyjából egybeesne a várva-várt Stargate Worlds játék kiadásával is, illetve (ha a SciFi folytatja) a Csillagkapu: Atlantisz 6. évadával. Azonban már sajnos valószínűbb a 2010-es premier.




Ezt a hírt már 5371 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

A 3. sorozat felfedve!
AG-fórum: Csillagkapu Univerzum
AG-fórum: SG-1 filmek
Stargate-Worlds-aloldal


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK