Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

MGM-Warner Bros Csillagkapu reboot?


 Szerző: Platschu Kategória: Merchandise Dátum: 2014.06.11


Úgy tűnik a szeptemberi pletykák igaznak bizonyultak és a szarkofágból lassan feléled a Csillagkapu franchise ahová a Stargate : Universe sikertelensége száműzte.

Ehhez persze az is kellett, hogy a 2011-ben már csődközelben lévő MGM összefogjon a Warnerrel. A stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy új csillagkapu mozifilm trilógiát, azaz három filmet terveznek. Dean Devlin lesz a forgatókönyvíró, aki az első mozifilmet is írta és a tévésorozatok miatt már évek óta várt az ötlete kibontására a mozivásznon, illetve visszatér Roland Emmerich rendező is. Egyelőre a Függetlenség Napja (Independence Day) második részére koncentrálnak, amelynek a bemutatóját 2016. júl. 1.-re tervezik, így valószínűleg az első új Stargate mozifilm csak utána jön 2017 környékén.

 

Üröm az örömben, hogy valószínűleg kompletten újraírják az egész eddigi SG világot, tehát valószínűleg nem fogják figyelembe venni egyik tévésorozatot sem, ahogy akár magát az első mozifilmet. A készítők lelkesen arról nyilatkoztak, hogy "a Csillagkapu világát mindig is szörnyen hiányoltuk, mert alig várjuk, hogy az új filmtrilógia számára új kalandokat és szituációkat találjunk ki. Ez a történet mindig is közel állt a szívünkhöz és most annak az esélyével, hogy visszatérhetünk hozzá ezen a módon, mintha egy elveszett gyermek találta meg a hazafelé vezető útját". A stúdiók vezetői (Johnatan Glickam - MGM és Greg Silverman - Warner) közvetlenül is fogja az előkészületeket felügyelni és arról is megállapodtak, hogy a stúdiók milyen szerepet vállalnak az amerikai és a nemzetközi forgalmazásban. Az első mozifilm 200 millió dollár fölött keresett és az MGM mindig a James Bond után az egyik legfontosabb filmes márkanevének tartotta a Csillagkaput.

 

Úgyhogy meséljétek el a fórumban a véleményeteket, hogy ez most örömhír vagy a végső szög abban a bizonyos koporsóban. Rengeteg lehetőség nyílik meg az új filmmel a mostani tetszhalott állapothoz képest, így ha anyagilag sikeres lesz és az amerikai rajongók már elkezdett bojkottja eredménytelen lesz, akkor lehet éppen az új filmek nyitják meg szó szerint a csillagkaput újból a tévé felé. Az univerzum végtelen, ezt már Daniel Jackson is megtanulta Omától és mivel eddig is voltak alternatív valóságok, így az egész új idővonalat úgy kell fogni, mintha egy főnixmadár másik formában újból testet öltene.





Ezt a hírt már 21430 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Abydos Gate Fórum
GW hír
Nerdist hír
Deadline hír


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK