Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

SGU:U The Greater Good spoilerek


 Szerző: Platschu Kategória: Universe Dátum: 2010.08.07


Robert Carlyle (dr. Nicholas Rush) elég komoly spoilereket árult el az évad első feléről a San Diego-i Comic Conon. SPOILER következik a The Greater Good című epizódból!

Rush az új évadban még aktívabban jelen lesz és már a nyitó jelenetek egyikéből kiderül, hogy a hajó hídját találta meg a tudós, aminek segítségével akár vezetni is tudná a járművet. Természetesen ezt az információt azonban megtartja magának. Ám az adott szituációban a termet el kell hagynia, hogy a legénységen segíthessen. Carlyle azt is elárulta, hogy az említettt The Greater Good című epizódban kiderül a titka és az addig tudatlanságban tartott legénység ellene fordul. Rush és Young egy földönkívüli járművet fog tanulmányozni a Destiny külső burkolatán, ami miatt megtalálják a hidat is és Rush lelepleződik. Ezután a két főszereplő, Dr. Rush és Young kapcsolata is alapvetően meg fog változni. Az írók egy 11 oldalas párbeszédet írtak kettőjüknek, majd még további hat oldalon keresztül próbál Nicholas az ezredes lelkére beszélni, miközben a tetteit megpróbálja kimagyarázni egy gyónás formájában.

A színész megemlítette, hogy nagyon ritka az ilyen hatalmas dialógus a televíziózásban. Rush egy új küldetásről fog neki beszélni, ami annyira kiemelten fontos, hogy ezzel meggyőzi Youngot, hogy megölése helyett még az ő oldalára áll. A kettejük közti dinamika is megváltozik és félreteszik a múltbéli sérelmeiket. A színész persze kaján vigyorral megjegyezte, hogy Dr. Rushnál sosem lehet tudni, hogy mikor mond igazat...





Ezt a hírt már 3840 alkalommal olvasták.



 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK