Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Vala Mal Doran képregény


 Szerző: Platschu Kategória: Merchandise Dátum: 2010.03.21


2010-ben a Dynamite Entertainment egy új SG képregény szériát indít útjára, amelynek címe Stargate : Vala Mal Doran lesz, melyben visszatér a Claudia Black által megformált tolvajnő. SPOILER következik!

A sorozat írója Brandon Jerwa lesz, aki korábban a Highlander és a Battlestar Galacticán is dolgozott. Annyit árult el a történetről, hogy egy Ocean 11-hez hasonló "heist" jellegű kaland lesz, amelyben Vala maga mellé gyűjt pár új fura társat, akiket az eredeti szériában nem láthattunk. Visszatér az SG-1 és Jack O'Neill is. Az első pár szám Vala korábbi, SGC előtti életéről szól, amikor összeütközésbe került a Lucian Szövetséggel. A sorozat második fele már nem a múltban játszódik, hanem az SG-1 folytatásának tekinthető, mivel Vala már becsületes útra tért, de a tetteinek következményeivel szembe kell néznie, amely az egész univerzumra hatást gyakorol majd. A kiadványok különböző borítókkal fog megjelenni. Az AG fórumban is pár oldalt megnézhettek Nefadarnak köszönhetően.

 

További jó hír még, hogy Brandon Jerwa dolgozik egy képregényben megjelenő SG-1 11. évadon is, de a cég korábban arról is beszámolt, hogy az Atlantis és Universe sorozatok is kapnának ilyen jellegű folytatásokat (SG:A 6. évad), illetve utóbbi esetében előzményeket.





Ezt a hírt már 4306 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

AG fórum - SG képregények
comicbookresources.com - BJ interjú
newsarama.com - BJ interjú 2


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK