Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

SG:U sajtóanyag kiküldve


 Szerző: Platschu Kategória: Universe Dátum: 2009.09.06


A SyFy Channel oldalán megnézhettek pár képet, hogy milyen pakkot kapnak az amerikai újságírók, akik cikkeket fognak a sorozatról írni a következő napokban.

Általában ezekből szoktak a botrányok is keletkezni, mert "véletlenül" innen kerültek ki félkész részek korábban is az internetre. Az idézőjelre azért is van szükség, mert egyes rajongók feltételezései szerint a kiszivárogtatott, de még be nem fejezett epizódok szintén a stáb marketing fogásának részei lehetettek, mert aki a végleges effekteket látni akarta, akkor megnézte a tévében az adott kalandot. Én magam ebben kételkedem, mert régen is, de pláne most az SG:U esetében a stábot még szigorúbban ellenőrzik (pl. korlátozott mennyiségű, számozott és a producerek által aláírt forgatókönyvek lehetnek csak a forgatásokon), éppen ezért a kiküldött sajtóanyagok felhasználói között bárki lehetett a hunyó.

A kiszivárogtatás másik oka pedig emberi mulasztás volt az Atlantisz 4. évad esetében, mert az online módon egyesével árult részeknél felcserélték a gyártási és a vetítési sorrendet, így történhetett meg, hogy több, még le nem adott rész legálisan a nézőkhöz jutott.





Ezt a hírt már 4558 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

SyFy Wire - Get a sneak peek at the Stargate Universe press kit


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK