Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Sanctuary - Menedék


 Szerző: Mascot Kategória: Média Dátum: 2007.02.02


Az SG-1 és a Csillagkapu: Atlantisz néhány alkotója együttesen belevágott egy internetes sci-fi sorozat készítésébe Sanctuary ("Menedék") címmel, amely állítólag egyedülálló nézői élményt fog nyújtani.

Martin Wood, a Csillagkapu-sorozatok egyik producere és gyakori rendezője elárulta, hogy január 31-én befejeződött az első epizódok forgatása. A főszerepekben Amanda Tappinget (Samantha Carter alezredes) és Christopher Heyerdahl-t (Halling, lidércek) láthatjuk majd. A sorozatot Damian Kindler és Martin Wood írják.

Az epizódok hagyományos TV-s módon 40 perc hosszúságúak lesznek. Ami egyedivé fogja tenni a Sanctuary-t, az a különleges kezelőfelület. A rajongók arra számíthatnak, hogy a történet izgalmas, a nézőélmény pedig forradalmi lesz.

Tapping-en és Heydahl-on kívül két "új" színészt is láthatunk majd a sorozatban, valamint néhány epizód erejéig David Hewlett-et (Dr. Rodney McKay) is.

A történetről egyelőre semmit nem tudunk, de Wood azt nyilatkozta, hogy egy része hangulatilag hasonlítani fog a Batman: Kezdődik! című filmhez. A felhasználói felület természete sem ismert, de annyi bizonyos, hogy nem csupán nézni lehet majd a részeket, lesz egy bizonyos szintű interaktivitás.

Az internet-alapú epizódok egyik előnye az lesz, hogy nem kell semmit sem kivágni az időtényező miatt. A Sanctuary-t nem kötik majd a percek. Mindegyik rész olyan hosszúságú lesz, amit az adott történet megkíván, tehát első nézésre is a rendezői változatot láthatjuk majd.

Négy rész már készen van, és az országhatároktól függetlenül bármilyen internetes felhaasználó elérheti majd őket. Csak akkor lehet majd folytatni a forgatást, ha a rajongók folyamatosan nézik majd a sorozatot.

A Sanctuary honlapján egyelőre csak egy előzetes képet láthatunk, de Martin Wood arra ösztönzi a rajongókat, hogy gyakran nézzenek fel az oldalra, mert nemsokára teljesen elindul.




Ezt a hírt már 9975 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

SanctuaryForAll.com


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK