Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

A DVD filmek forgatásáról


 Szerző: Platschu Kategória: Abydos Gate Dátum: 2006.12.22


Az MGM hivatalosan is megerősítette, ami már eddig is valószínűnek látszott, hogy nem tervezi 11. évad elkészítését, ezáltal a rajongói kampányok értelmüket vesztették. A jó hír viszont az, hogy évente terveznek legalább egy DVD kiadásra szánt SG-1 filmet összehozni. SPOILER következik!

Korábban beszámoltunk róla, hogy 2007-ben kettő ilyen film fog készülni és az összes főszereplő aláírta a szerződést. Michael Shanks az IGN oldalnak adott interjúban elárulta, hogy az első forgatása április 15.-én, míg a második június 1.-én fog kezdődni. A történetekről továbbra sincs sok információnk. Az első az Ori szál átmeneti vagy végleges megoldásáról szól majd, míg a másodikban Baál fog visszautazni a múltba, hogy a csillagkaput ellopva átírja a történelmet.

Szomorúságra tehát nincs ok, mivel valószínűleg 2007-ben jön az Atlantisz 4. évad, majd az év végén elindul a Stargate : Worlds játék is. 2008-ban pedig elvileg jön az új SG sorozat is, miközben az SG-1 is kalandozik még majd a kapuhálózat segítségével.




Ezt a hírt már 6535 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

AG fórum - DVD filmek
AG fórum - Stargate : Worlds


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK