Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Jön a harmadik SG sorozat!


 Szerző: Platschu Kategória: Universe Dátum: 2006.12.15


Korábban olyan hírekről hallottunk, miszert Brad Wright és Robert C. Cooper a két SG-1 film forgatókönyve mellett már egy új Stargate sorozat kidolgozásával foglalkozik.

A GW megerõsítette, hogy ez valóban így van, mert az Atlantiszt megálmodó két producer már a franchise bõvítését tervezik. Az új sorozatról egyenlõre semmi konkrétat nem tudunk, habár a korábbi pletykák még egy ûrhajón játszódó sorozatról szóltak. Ez a csillagkapuk használata miatt eléggé valószínûtlennek tûnik. Mivel az elõkészítõ fázis (pl. forgatókönyvek írása, szereplõválogatás és a díszletépítés) elég hosszadalmas, így valószínûleg csak 2008-ban lesz majd a premier. A két producer az átgondolt koncepció létrehozása miatt egy éves alkotói szabadságra megy 2007-ben és az Atlantisz 4. évad irányítását Paul Mullie-nak és Joseph Mallozzi-nak adják át.

2007-ben tehát az Atlantisz 4. évad mellett a 2 új SG-1 DVD kiadásra szánt film jön. Ezek közül a második már könnyen lehet, hogy az új SG sorozat bevezetõje is lesz egyben. Ráadásul 2007 végén elvileg a boltokba kerül a Stargate : Worlds nevű MMORPG, azaz interneten játszható fizetős szerepjáték is, amely az alkotók tervei szerint nagyon szoros kapcsolatban fog állni a sorozatok világával és kölcsönösen hatnak majd egymásra.
Ezt a hírt már 13331 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

AG fórum - Harmadik SG sorozat
Abydos Gate - Stargate Worlds aloldal


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK