Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Elkezdőtt a forgatás


 Szerző: Platschu Kategória: Általános Dátum: 2006.02.27


A héten elkezdődtek az SG-1 10.évad és az Atlantis 3.évad munkálatai. SPOILER következik!
 

Korábban beszámoltunk róla, hogy a rajongók által megkedvelt Vala Mal Doran visszatér a 9.évad utolsó 2 részében és utána a 10.évadban állandó szereplő lesz. Claudia Black viszont a 9.évad forgatás ideje alatt terhes volt, ezért a forgatókönyvet is ennek megfelelően át kellett dolgozni. Ez a fordulat mindenképpen változásokat fog előidézni a karakter jellemében és a 10.évad eseményeit is jelentősen befolyásolja majd. A valóságban a színésznő kisfia végül decemberben megszületett.

Jelenleg mindkét sorozat főszereplőiről csoportképeket készítenek, amelyek hamarosan elérhetőek lesznek, majd a következő hetekben elkezdődik az évadnyitók (SG-1 10x01 - Flesh And Blood, Atlantis 3x01 - No Mans Land) forgatása is. Az SG-1 rész várható cselekményéről már beszámoltunk nektek. Az Atlantisz kapcsán egyenlőre annyi új hírt kaptunk, hogy Connor Trinneer újból Michael bőrébe bújik az évadnyitóban, mivel most egyéb kötelezettségei nem állnak a forgatás útjába.

Az új évadok bemutatója 2006. július közepén lesz, ahogyan mindig az elmúlt években. Bizonyos források arról számoltak be, hogy esetleg már májusban új részek lesznek, de ezek minden bizonnyal tévesek. A forgatás így is feszített tempóban zajlik (1-2 hét / epizód) és még 2-3 hét nyári szünet beiktatása mellett is késő októberig tart.




Ezt a hírt már 3796 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Flesh and Blood részletes spoiler
A főszereplők felsorolása
Michael Shanks - 16 epizódra írt alá


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK