Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Stargate Worlds - MMORPG játék


 Szerző: Platschu Kategória: Worlds Dátum: 2006.01.31


Az MGM Interactive bejelentette, hogy egy interneten keresztül játszható játékot kívánnak készíttetni a Cheyenne Mountain Entertainment nevű céggel.

Az MMORPG ugyanis a Massive Multiplayer Online Role-Playing Game rövidítése, amelynek egyik jeles képviselője pl. a World of Warcraft, Star Wars Galaxies, Guild Wars vagy a jövőre kiadásra kerülő Star Trek Online. Több ezer játékos által játszható havi díjas szerepjátékról van szó, melyben különböző földi korokban, eltérő idegen világokban vagy az űr különböző pontjain kalandozhatunk majd. A játékos egy SG csapat tagjaként lép át a csillagkapun, ahol szövetségeket hozhat létre, kereskedhet, idegen kultúrák rejtélyeit fejtheti meg vagy éppen a Földet kell megvédeni az előretörő Goauld és Ori csapatok ellen. Az Ori nevű fajjal a 9.évadban majd részletesen is megismerkedhettek.

A Stargate World a harci technikák széles tárházát fogja felkínálni a játékosoknak, akik kalandozhatnak egyedül vagy akár szakaszokat alkotva. Lehet választani, hogy a karakter az SGC, azaz a Csillagkapu Parancsnokság vagy a Goauld Rendszerurak szolgálatában fog-e állni. Rengeteg változatos képzettség lesz a játékban, amely többnyire foglalkozásfüggőek lesznek (pl. kutató, tengerészgyalogos, orvos, tudós, diplomata, mérnök, régész vagy felfedező). A játékosok meg is ölthetik egymást, így akár a hatalom gyakran váltakozhat a két szembenálló fél között a különböző bolygókon. Persze a játékosok akár szövetséget is köthetnek egymással a még erősebb közös ellenség, az Ori legyőzésének érdekében.

A világ állandó változásban lesz, ahogyan a játékosak élik benne az életüket. A kisebb civilizációk persze a két ellenséges tábor között lavíroznak majd, de az Ori is persze megpróbál majd mindenkit manipulálni. A helybéliek támogatását meg lehet nyerni kereskedelemmel, kisebb részküldetések megoldásával vagy akár a nyers erő bevetésével. Minden kaszt bőven kap lehetőséget, hogy kivegye a részét a játékban. A játék az egyik legújabb grafikai motort, a Shader Model 3.0-t fogja használni, amely még kisebb teljesítményű gépeken is remek játékélményt biztosít majd.

Az ígéretek tehát nagyon jól hangzanak és remélhetőleg további hírekről számolhatunk be majd nektek.




Ezt a hírt már 4721 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Hivatalos honlap
AG fórum


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK