Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Stargate : Timekeepers játék jön PCre


 Szerző: Platschu Kategória: Merchandise Dátum: 2021.06.10


 Új valós idejű stratégiai játékot fejleszt a Slitherine és a varsói székhelyű Creative Forge Games.

 A történet a 7. évad végén, a Lost City eseményei során kezdődik majd, ahol Eva McCain parancsnoknak és embereinek kell az SG-1-t kisegítenie az Anubisz elleni harc során az Antarktisz fölött. A kalandok elsősorban az új hősökre koncentrálnak, akik a galaxis más pontján harcolnak majd a Goa'uld Rendszerurak ellen, szövetségeseket kell kimenteniük, illetve időn és téren át utaznak majd, amire acím is arra enged következtetni. A stúdió kiadott egy rövid kedvcsináló videót.

 

Reméljük ez a Stargate játék már hivatalosan is elkészül, mert a korábbi terveket idő előtt lefújta az MGM. Ha emlékeztek, akkor lett volna egy Stargate SG-1 : The Alliance FPS játék, illetve a Stargate : Worlds MMORPG, aminek a leegyszerűsített változata volt a kiadott, de a jogi csatározás után szintén leállított Stargate : Resistance.

 

Magáról a két stúdióról csak annyit tudunk, hogy a Slitherinet 2000-ben alapították, majd megvették az amerikai Matrix Games kiadót. Elsősorban RTS és körökre osztott stratégiai játékokat adtak ki eddig (pl. WarPlan Pacific, Panzer Corps, Starship Troopers : Terran Command, illetve a Warhammer 40000 franchise), de foglalkoznak asztali társasjátékokkal is. A Creative Forge Gamest 2011-ben alapították Varsóban és hozzájuk a Phantom Doctrine, Ancient Space, Hard West játékok kötődnek.

 

A Slitherine adta ki 2017-ben a BattleStar Galactica Deadlock játékot, amivel nyitni akartak más scifi franchise felé is. A cég vezetője, Marco Minoli is ezt emelte ki, hogy egy ilyen nagymúltú IP címen dolgozni, mint a Stargate, igazi megtiszteltetés és elkötelezettség a részükről, hogy szélesebb közösséget is elérjenek és tapasztalatokat szerezve megmozgassák a rajongók fantáziáját a saját, új világaik hozzáillesztésével. 





Ezt a hírt már 1304 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Stargate : Timekeepers teaser trailer


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK