Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Chat Joe Flanigannel


 Szerző: Platschu Kategória: AXN Dátum: 2009.05.13


Az AXN május 20-án 19 órától élő chatelést szervez Joe Flanigannel, a Stargate : Atlantis sztárjával, melynek keretében a sorozat nézői kérdéseket tehetnek fel "John Sheppard ezredesnek" a csatorna weboldalán. E különleges alkalomból az AXN weboldalán létrehoznak egy chatszobát, amely az élő chatelés ideje alatt a közép-európai régió összes országából odalátogató rajongó számára nyitva áll majd: május 20-án 19 órától, egy órán keresztül bárki becsatlakozhat az ott folyó beszélgetésbe. Az érdeklődők egy chatablakba írhatják be a kérdéseiket.

A chatszoba egy héttel az esemény előtt nyílik meg a látogatók előtt, így a rajongók már május 13-ától beküldhetik a Joe Flanigannek szánt kérdéseiket. Fontos, hogy a kérdéseket angolul tegyék fel, amelyek közül a sztár annyit válaszol majd meg, amennyi csak belefér az időbe.

A 42 éves Joe Flanigan nem csak John Sheppard ezredest alakítja, hiszen részt vett két Stargate : Atlantis epizód forgatókönyvének megírásában is (2x12 Epiphany / Megvilágosodás és 4x15 Outcast), feltűnik továbbá a CSI: Miamiban 2. évadának 14. epizódjában, valamint a Stargate SG-1-ben is (10x03 The Pegasus Project / A Pegazus projekt). A jóképű színész három gyermek édesapja. Kiválóan síel, olyannyira, hogy két díjat is nyert 2006-ban a Waterkeepers' Alliance nevű eseményen.

A Stargate : Atlantis az AXN SCI-FI-en futó legnézettebb sorozat.





Ezt a hírt már 3604 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

AXN - SG chatszoba


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK