Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

A mellékszereplők listája


 Szerző: Platschu Kategória: Universe Dátum: 2009.04.05


MasCot tegnap összefoglalta a főszereplőket, de most Banderasnak köszönhetően a mellékszereplők kibővített listáját is megtekinthetitek. SPOILER következik! 

Mellékszereplők

o Curtis. Egy hajó egyik részlegben ragadt csapat vezetője.

o Darren Becker. Az étkezőben dolgozik. Színész: Jeffrey Bowyer-Chapman(forrás IMDB)


o Palmer. Geológus/kémikus. Egy természetes anyag, Kálcium-oxid után kutat, melyet a hajón levő életkörülmények javításához akarnak felhasználni Lehetséges, hogy ez egy kulcsösszetevője a Destiny-n levő meghibásodott oxigén ellátórendszernek.

o White. Geolgóus és kémikus, segít Palmer-nek kálcium-oxidot keresni.

o Poole. A kálcium-oxidot kereső csapat tagja. A kapu 9. ékzárának tárcsázásához szükséges feltételek szakértője.

o Michael Smith. Hadsereg (parancsnok) A kálcium-oxidot kereső csapat tagja. A kapu 9.ékzárának tárcsázásához szükséges feltételek ismerője. Az oxigénellátó rendszerének és a Destiny sérüéseinek megjavításán dolgozik. Lehetséges, hogy használni fogja az Ős hosszútávú kommunikációs eszközt, hogy elköszönjön Emily-től, de megígéri neki, hogy mindent megtesz a hazajutás érdekében.

o Emily. Michael Smiths felesége/barátnője? . Miután Michael a Destiny-n reked, elköszönnek, egymástól. Látszik rajta, hogy nem sok esélyt lát Michael hazajutására és valószínűleg nem fog várni rá.  Látszólag mérges Micheal-re, mivel titkos megbízatása miatt, élete egy részét sohasem ismerte.

o Franklin. A leírás szerint egy középkorú „Füles” típusú ember (Füles egy szamár a Micimackó című mesében). Camille Wray, Ronald Greer százados, és Riley társaságában leltározza a kapun átvitt ellátmányt.  Franklin szemtanúja lesz egy Wray és Greer között folyó heves vitának, melyben azt tárgyalják, hogy miért a Destiny-re evakuálták a személyzetet és nem a Föld. Egyikük sem tudja, hogy miképp és miért hozták meg a döntést. Elkíséri Grearson-t és Eli-t egy bolygóra. Sok kapucímet ismer. Négy címet akar tárcsázni, és bár Eli a Rush-tól hallottak miatt ellenzi ezt, Franklin mégsem hallgat rá, mivel nem bízik Rush-ban.(Mallozzi szerint közönség kedvenc lehet)

 o Riley százados. Camille Wray, Ronald Greer százados, és Franlin társaságában leltározza a kapun átvitt ellátmányt. „Kimenti” Wray-t a Greer-rel folytatott vitából. (Mallozzi szerint közönség kedvenc lehet)

 o Kim.  A kapu 9. ékzárának tárcsázásához szükséges feltételek ismerője.

o Grearson. Tudós. Elkíséri Eli-t és Franklin-t egy kopár bolygóra. Franklin-nel ér egyet, abban, hogy érdemes lenne megpróbálniuk azt a négy darab címet tárcsázniuk, amelyeket a Destiny-ről nem sikerült nekik. Eli a Rush-tól hallottak miatt ellenzi ezt, de Greason nem bízik Rush-ban, így nem veszi figyelembe Eli figyelmeztetését. Tagja annak 6 fős tudósokból álló csoportnak, mely megtalálja a titokzatos „fekete anyagot”, melynek az oxigén ellátórendszerhez van köze. Társaival együtt azt a feladatot kapja, hogy fejtse meg a „fekete anyag” működését.(Mallozzi szerint közönség kedvenc lehet)

o Volker. Néhány ember társaságában segít a kapun átvitt ellátmányt leltározásában. Agódik, hogy hogy mindenen kódolt címke van, de nincskódleolvasójuk.(Mallozzi szerint közönség kedvenc lehet)


o Marion and Jack. 40-es évei végén járó pincérnő. Elkeseredett a fia Jack miatt, aki szerinte semmire sem jut az életben. (Földön-játszódó jelenetben)

o Jack: Marion fia, aki egész nap henyél.

o Brody. Egy tudós, aki a hajó oxigéntermeléséhez szükséges „fekete anyag” tesztelésére szolgáló eszközöket talál a hajón. Segít a hajó sérüléseinek javításában is. (Mallozzi szerint közönség kedvenc lehet)


o Phillips. Tagja annak 6 fős tudósokból álló csoportnak, mely megtalálja a titokzatos „fekete anyagot”, melynek az oxigén ellátórendszerhez van köze.

o Hearst. Egy tudós, akinek a „fekete anyag” összetételét kell megfejtenie.

o Henry. Teknikus, képes leolvasni a levegőminőség érzékelőinek adatait. Segít Brody-nak a hajó oxigénellátási problémáinak megoldásában.

o McDonald. Helyzetjelentést kér Henry-től é s Brody-tól az oxigénellátó renszer állapotáról. (Mallozzi szerint közönség kedvenc lehet)

o Park. A Bolygóvédelemnek (Homeworld Security) dolgozik .

o Major Peterson. Valószínűleg a Bolygóvédelemnek (Homeworld Security)dolgozik . Ő kíséri Young-ot, amíg Collins ezredes testében a Földön van.

o [Vanessa] James hadnagy. Mellékszereplő, aki Mallozzi szerint sok lehetőséget tartogat. SZÍNÉSZ: Julia Anderson (forrás: IMDb)

o Boone. Évadközepi duplarészben szerepel

o Dr. Damji.

o Spencer.

o Williams. Tudós, aki a Bolygóvédelemnek(Homeworld Security) dolgozik. Első megjelenés SGU 1x06 „Earth”

o Dale Strom. IOA képviselő. Első megjelenés SGU 1x06 „Earth”

o Tush.

 

Fordította: Németh András (Banderas)

 





Ezt a hírt már 3310 alkalommal olvasták.



 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK