Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

O`Neill a Stargate Universe-ben


 Szerző: Mascot Kategória: Universe Dátum: 2009.04.03


Brad Wright, a Csillagkapu-sorozatok atyja elárulta, hogy Jack O`Neill (Richard Dean Anderson) több epizód erejéig is visszatér a Stargate Universe 1. évada során.

Nyolc évig ő vezette át a CSK-1-et a Csillagkapun, majd hat éve ő segített útjára indítani az Atlantisz-expedíciót is a Pegazus-galaxisba. Most úgy tűnik, hogy Richard Dean Anderson a Universe több részében is visszahozza a Csillagkapu világába Jack O`Neill tábornokot.

"Rick Universe epizódokat forgat" - mondta Brad Wright a GateWorld.net-nek. "Tegnap éppen itt járt és a Universe egyik részét filmeztük vele. A kapcsolatunk vele aktív és örülünk, hogy újra velünk van."

Wright-ék jelenleg a sorozat 5. részét forgatják Vancouver-ben, Anderson valószínűleg ebben szerepel. Nem tiszta, hogy ez az Earth-e ("Föld"), amely eddig a 6. résznek tűnt, vagy a jelenleg 6. epizódként számontartott Water ("Víz"). A cím alapján az Earth a valószínűbb.

Vajon Anderson most is segít elindítani az új Csillagkapu-sorozatot, mint ahogy a Csillagkapu: Atlantisz esetében ezt Michael Shanks-szel (Dr. Daniel Jackson) tette?

szerkesztés: RDA a weboldalára kirakta, hogy egyrészt már szinte biztos, hogy a 3. SG-1-et idén nyáron fogják forgatni, valamint azt is, hogy O`Neill a Stargate Universe 1. évadjában kb. féltucatszor fog szerepelni.

Nem sokkal Brad Wright bejelentése után Gary Jones (Walter Harriman az első Csillagkapu-sorozatból) megjelent a hivatalos Csillagkapu Találkozón Vancouver-ben és elárulta a rajongóknak, hogy Richard Dean Anderson-nal együtt játszott a Universe egyik epizódjában. Elmondta, hogy a Csillagkapu Parancsnokságon, az újratervezett Kaputeremben forgattak és O`Neill már háromcsillagos tábornok volt.  Jones nem tért ki arra, hogy melyik epizódról van szó, de megjegyezte, hogy karaktere a sorozatnyitó részben, az Air-ben is szerepel.

Tovább bonyolítja a képet, hogy Michael Shanks és Amanda Tapping (Sam Carter ezredes) színre lépését a Csillagkapu Találkozón szombatról elhalasztották vasárnapra, rajongói információk szerint azért, mert behívták őket valahová filmezni. Nem, tudni, hogy a Universe-ben vendégszerepelnek-e, vagy valamely más produkcióban. Michael Shanks azonban már korábban jelezte, hogy Brad Wright őt is megkereste a Stargate Universe kapcsán.


A Stargate Universe 2009. őszén debütál az amerikai SyFy (korábban SCI-FI) csatornán, főszerepekben: Robert Carlyle, Justin Louis, Alaina Huffman, David Blue, Brian J. Smith, Elyse Levesque, Jamil Walker Smith, Ming-Na és Lou Dimanond Philips.

Az eddig ismert epizódcímek:
U1x01-02-03: Air
U1x04: Fire
U1x05: Water
U1x06: Earth
U1x07: Time
U1x08: Life
U1x09: Justice
U1x10: Space





Ezt a hírt már 4080 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Forrás: GateWorld
AG-fórum: Stargate Universe


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK