Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

CSK: Atlantisz áprilisban az AXN-en


 Szerző: radu Kategória: AXN Dátum: 2009.03.20


Ahogy azt már korábban közöltük, az AXN folytatja az Atlantiszt a harmadik évaddal. Hogy pontosan mikor, ahhoz olvass tovább!
A csatorna április 20-ától hétfőnként és szerdánként 23:30-tól tűzi műsorra a sorozatot. Az ismétlések kedden és csütörtökön 17:00-tól láthatóak.



Részlet az AXN sajtóhírből:

"Több millió évvel ezelőtt élt a Földön egy faj, melyet mi, emberek az Ősöknek neveztünk. Ők alakították ki a csillagkapuk rendszerét, melynek segítségével féregjáratokon át más bolygókra és galaxisokba lehet utazni. Nem tudni miért, de az Ősök végül elhagyták a Földet, s magukkal vittek egy egész várost, Atlantiszt. Egy nemzetközi tudósokból álló csapatnak úgy tűnik, sikerült meghatározni az elveszett város koordinátáit, így elindulnak a távoli Pegazus-galaxisba, hogy megtalálja Atlantiszt. A harmadik évad azzal kezdődik, hogy Lidérc kaptár hajók tartanak a Föld felé, s ezt megakadályozandó sürgősen tenni kellene valamit! Sheppard (Joe Flanigan) egy kis X302-essel felkerekedik és leszáll az egyik ellenséges hajón, ahol is megpróbál kapcsolatba lépni McKay-jel és Ronannal, akiket a Lidércek gubóba helyeztek, s így fogva tartanak. A legnagyobb veszély közepette ráadásul Dr. Weir-t (Torri Higginson) azonnali hatállyal a Földre citálják, hogy számot adjon a döntéseiről..."

A csatorna az Atlantisz mellett az eredeti Star Trek sorozat 3. évadát,  és az eredeti Battlestar Galactica sorozatot is vetíti.




Ezt a hírt már 3265 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

AXN SciFi


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK