Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Mallozzi: Vega százados meleg volt


 Szerző: Platschu Kategória: Atlantisz Dátum: 2008.12.17


Joseph Mallozzi, a Csillagkapu: Atlantisz producere egy kissé "rowlingos utóirat-stílusban" ma felfedte a blogjában, hogy a show már bemutatta az első meleg karakterét. Azonban ez a leleplezés, más karakter-fejlődési jelenetekkel együtt, sajnos nem jutott túl a vágószobán. Ez az írás spoilereket tartalmazhat az A5x07  "Whispers" című epizódból.
"A 'Search and Rescue' első vázlataiban Captain Alicia Vega bemutatásával kapcsolatban... az epizód utolsó jelenetében tulajdonképpen randira hívja Kellert. Egy meleg karakter bemutatása a csillagkapu univerzumába mindig is érdekfeszítő lehetőség volt, azonban ehhez megfelelő körülmények kellettek. ... Alicia Vega karaktere azt nyújtotta, amire egy kidolgozott karakter nem volt alkalmas: új volt és az évadnyitó utolsó jelenete nem tűnt sem erőltetettnek sem jelentéktelennek."

A Leela Savasta által játszott karakter, Vega újként érkezett Atlantiszra az ötödik évad nyitó epizódjának eredeti forgatókönyve szerint. Az epizód eredetileg Carter ezredes és Vega beszélgetésével indult volna, arról hogy még nem osztották be egyik csapathoz sem, és azzal zárult volna, ahogy Vega próbál beilleszkedni és barátokat szerezni.

A "Search and Rescue" utolsó jelenetében Alicia találkozik Jennifer Kellerrel egy atlantiszi folyosón és beszédbe elegyednek. Úgy tűnik ezeket a plusz jeleneteket le is forgatták, de kivágták őket, mert túl hosszú lett volna az epizód.

A karakter visszatérőnek lett tervezve, de már a második szereplésekor meghalt (a Mallozi által írt "Whispersben").

Azonban van még valaki Atlantiszon Mallozzi fejében, aki meleg -- habár a körülmények sosem adtak lehetőséget ennek felfedésére anélkül, hogy erőltetettnek ne tűnt volna.

"Már jó pár éve van egy visszatérő karakter aki meleg, legalábbis az én fejemben, de sosem volt alkalom hogy megerősítsük ezt a tényt." mondta. "Miközben attól tartottam hogy ezt egy távozáskor csak úgy odadobva ('Megyek a Földre hogy együtt legyek a barátommal. Sziasztok!') egy nagyon erőltetett, 'mivan?' pillanat lenne a rajongóknak, a másik lehetőség, hogy nagy dolgot csinálunk belőle, szintén helytelennek tűnt.

"Szóval hacsak nem teremnek megfelelő körülmények e karakter számára, a rajongók nyugodtan gondolhatják róla hogy heteroszexuális, amíg egy hasonló rowlingos utóiratban meg nem említem: 'És igen, mellesleg -- meleg volt.'"

A rajongói találgatások minden bizonnyal el fogják árasztani a fórumot. Egy atlantiszi visszatérő férfi szereplő. Talán Mallozzi Zelenkára gondolt? Vagy Lonre őrnagyra? Esetleg Chuck technikusra?

Fordította: Arwen




Ezt a hírt már 6027 alkalommal olvasták.



 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK