Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

A5x19 Vegas spoilerek


 Szerző: Mascot Kategória: Atlantisz Dátum: 2008.10.05


Új infók jelentek meg a Csillagkapu: Atlantisz 5. évadának utolsó előtti részéről, a Vegas-ról. Figyelem! SPOILEREK következnek!
Forgatókönyvíró és rendező: Robert C. Cooper

Ez a rendhagyó epizód egy furcsa, alternatív valóságban játszódik, amelyben John Sheppard egy nyomozó, és bizarr halálesethez hívják Las Vegas-ban. A holttest különbözik mindentől, amit eddig látott: mintha elszívták volna belőle az életet, és egy riporter szerint nem ez volt az első eset.

Sheppard visszamegy az irodájába, ahol Lopez százados bemutatja őt Richard Woolsey FBI ügynöknek. Eközben egy olcsó motelben egy nagyon beteg, középkorú üzletember éppen kihányj az ebédjét, és ami még rosszabb: a szomszédban valaki heavy metal zenét dönget. Felkel, hogy bedörömböljön a hangoskodó ajtaján, azonban miután az kinyílik, egy lidérc keze ragadja meg.

A lidérc smink segítségével vegyül el a las vegas-i forgatagban, és az epizód során egy pókerjátszmában is részt fog venni. Robert C. Cooper és a stáb valóban Las Vegas-ban forgatott. Az epizód lazán kapcsolódni fog az utolsó, 100. epizódhoz, az 5x20 Enemy at the Gate-hez.

Vendégszereplők:
- Neil Jackson (lidérc)
- Steve Schirippa
- Frank Vincent
- Gary Jones (Walter Harriman)




Ezt a hírt már 4079 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Forrás: GateWorld.net
AG-fórum: 5. évad


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK