Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Sikeres a Csillagkapu az AXN-en


 Szerző: radu Kategória: AXN Dátum: 2008.07.11


Múlt héten az AXN történetének eddigi legjobb eredményét érte el, ugyanis a teljes heti átlagnézettséget tekintve a 18-49 éves nézők körében 1.9%-os részesedést tudhatott magáénak.
A foci-EB végeztével a magyar nézők úgy tűnik a sorozatokban keresik a napi adrenalin-adagjukat, ugyanis a legsikeresebb és legfrissebb sorozatokat vetítő AXN a június 30-július 6-i héten minden korábbi eredményét felülmúlóan, heti 1.9%-os share-t ért el. Ezzel az eredménnyel a csatorna a harmadik legnézettebb kábeltelevíziónak tudhatja magát a magyar piacon, és a második legnépszerűbb tematikus csatornának az F+ mögött.

Ezt a kimelkedő nézettséget a csatorna leginkább a hétköznap esti 11 órás sávban vetített New York-i helyszínelők-nek köszönheti, a sorozat ugyanis hétfőn és szerdán is 6.2%-os share-t ért el, az utána következő Alias pedig 7.8%-ot és 9.7%-ot ugyanazokon a napokon.

Az AXN másik sikertörténete a Csillagkapu című sorozat hétvégi vetítése, a szombat és vasárnap reggeli duplaepizódok is kiemelkedő eredményeket produkálnak már hetek óta, múlt héten átlagosan 6%-os share-t elérve.




Ezt a hírt már 3009 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

AXN Magyarország


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK