Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Drey'auc
(Brook Parker)




 Képek

 Faj:

Chulakiak

 Bolygó:

Chulak

 Epizódok, melyekben szerepelt:

2x08 Family (Családi ügy) (Első felbukkanás)
5x02 Threshold (Végső határ)

 Sorozatbeli szerepe:

2x08 Family (Családi ügy) című epizódban Teal'c Chulakra ment a CSK-1-gyel, hogy fiát kimentse Apófisz kezeiből. Drey'auc viszont meglepetéssel várta. Időközben, miután úgy nézett ki, hogy Teal'c nem fog visszatérni, sőt netán halott is, megszűntette a köztük lévő házasságot és Fro'takhoz szegődött. Fro'tak Drey'aucnak és fiának újra normális körülményeket teremtett a magas beosztása révén. Drey'auc elmondta Teal'cnek, hogy Fro'tak iránt nem érez szerelmet. Teal'c és társainak kerestetése alatt elbújtatta vendégeit a ház egy titkos helyiségébe. Viszont aznap este Teal'ckel négyszemközt volt, ami miatt Fro'tak be akarta árulni a CSK-1-t. Drey'auc később Rya'ckal együtt a Földre ment. Itt észrevette, hogy Rya'c két foga, melyet Bra'tackal való edzés során elvesztett, most újra ott van. Rya'c különszobájában próbált a fia agymosása ellen küzdeni, de végül csak egy elektrosokk segített rajta. Végül fiával együtt a Fény földjére távozott.

5x02 Threshold (Végső határ) című epizódban Teal'c visszaemlékezéseiben jelent meg. Odahaza Teal'ckel Apófisz istenlétéről társalgott, majd elmondta, hogy terhes.

6x01 Redemption I. (Megváltás I.) című epizódban valójában nem szerepelt. Bra'tac a Földre érkezett, hogy Teal'cet Chulakra vigye, mivel Drey'auc beteg volt. Drey'auc nem akart új szimbiontát, így mire Teal'c odaért, meghalt. Chulaki hagyományok szerint elégették a holttestét.

7x10 Birthright (A születés joga) című részben mesélte el Teal’c, hogy miért is halt meg a felesége korábban (ld. 6x01 Redemption I. (Megváltás I.) ). Drey’auc szimbiontája megérett és nem tudtak időben szerezni neki egy másikat. Olyan áron pedig nem akart újat, hogy valaki más miatta haljon meg. Teal’c mesélt Ishtának a szerelmükről és a boldog chulaki éveikről.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK