Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Dr. Kavanagh
(Ben Cotton)




 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

A1x04 Thirty Eight Minutes (38 perc) (Első felbukkanás)
A1x17 Letters From Pegasus (Levelek a Pegazusból)
A1x18 The Gift (A képesség)
A2x13 Critical Mass (Kritikus tömeg)

 Sorozatbeli szerepe:

A1x04 Thirty Eight Minutes (38 perc) című epizódban láthattuk először. Dr. Kavanagh az Atlantisz Expedíció tudós csoportjának tagja. Összeférhetetlen és önző. A Puddle Jumper gondolái nem záródtak be teljesen, ezért a Jumper egyik fele beszorult a kapuba. Dr. Kavanagh-t és a többi tudóst megbízták hogy a fennmaradó 38 perc alatt rukkoljanak elő egy megoldással. Kavanagh sajnos jobban féltve a saját életét, és Atlantisz épségét, komoly vitába keveredett az egyik tudós társával. Dr. Weir rendre utasította őket, ezért Dr. Kavanagh kicsit megorrolt rá.

A1x17 Letters From Pegasus (Levelek a Pegazusból) című részben alkalom nyílik arra, hogy Atlantiszról üzenetet küldjenek a Földre. Dr. Kavanagh megragadja az alkalmat és be próbálja bizonyítani, hogy Dr. Weir alkalmatlan az expedició vezetésére.

A1x18 The Gift (A képesség) című rész elején szerepel, amikor rövid tanácskozást tartanak, hogy miként tudnának védekezni a közelgő Wraith kaptárhajók támadása ellen. Dr. Kavanagh azonnal az evakuálás ötletét veti fel.

A2x13 Critical Mass (Kritikus tömeg) című rész fontos szereplője. Egy Goa'uld bombát rejtett el Atlantiszon. A Dr. Weir gyanúja Dr. Kavanagh-ra terelődik, és mivel fogy az idő Rononnak kell megtudnia tőle, hogy hogyan lehet megakadályozni a katasztrófát.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK