Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Richard Woolsey
(Robert Picardo)




 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

7x18 Heroes II. (Hősök II.) (Első felbukkanás)
7x20 Inauguration (Beiktatás)
9x09 Prototype (Prototípus)
9x17 The Scourge (A csapás)

 Sorozatbeli szerepe:

7x18 Heroes II. (Hősök II.) című epizódban a felülvizsgálati bizottság elnökeként Kinsey a Csillagkapu Parancsnokságra küldte, hogy felülvizsgálja a P3X-666 bolygón történt mentőakciót, mely során Dr. Fraiser életét vesztette, valamint sok CSK tag sérülést szenvedett. MBA és LLB végzettséggel rendelkezik Harvardból, sokáig tagja volt a védelmi hivatalnak és a mérnöki testület vezetésének. Karrierjének súlyos törést okozott, amikor kapcsolatba került egy céggel, mely többmillió dolláros üzleteket kötött a Pentagonnal. Ezután az N.I.D.-hez került. Simmonshöz hasonlóan hideg fogadtatásban részesült és nem igazán sikerült sokat kihámoznia a CSK-1 tagjaiból. Miután Hammond átadta neki a küldetési beszámolót, kijelentette, hogy még a héten az elnök elé fogja tenni a saját részletes beszámolóját. Negatív hangvétellel beszélt a CSKP pénzkidobásáról, különösen kiemelve a P3X-666 bolygón történt mentőakciót, ahol számítások szerint 27 millió dollár értékben küldött át katonákat Hammond tábornok egyetlen katona megmentéséért.

7x20 Inauguration (Beiktatás) című epizódban Kinsey embereként megpróbálta meggyőzni az USA új elnökét arról, hogy szükséges azonnal leváltani a CSKP vezetését. Különböző balul sikerült küldetéseket hozott fel Hammond és a CSK-1 ellen, a pozitív eredményeket a háttérbe állítva. Woolsey benyomása az volt, hogy az elnök a beszélgetés után továbbra is a CSKP oldalán állt. Kinsey viszont optimistán látta a helyzetet és Woolsey előtt kijelentette, hogy "megtörténnek dolgok". Woolsey ezen kijelentés után, félve attól, hogy Kinsey egy N.I.D.-s csoport tagja, mely a gyilkosságtól sem riad vissza a CSKP feletti hatalom átvevése érdekében, beköpte Francis Maynard tábronoknál az alelnököt, majd személyesen ment el Hammond tábornokhoz, hogy bizonyítékot szerezzen Kinsey N.I.D.-s működéséről. A kislemezt végül átadta az elnöknek, reménykedve abban, hogy a történelem egyszer majd úgy jeleníti meg, hogy a helyes oldalt választotta.

9x09 Prototype (Prototípus) című epizódban ragaszkodott hozzá az intő jelek ellenére, hogy tanulmányozzák Khaleket, mert véleménye szerint az aszcendóládás megértése és a Hírnökhöz hasonló felépítés tanulmányozása rendkívül fontos volt. Éppen ezért megfenyegette Landryt a költségvetés megnyírbálásával az egyre erősödő Ori fenyegetés ellenére. Khalek telepatikus és telekinetikus képességei megdöbbentették és sok őr élete árán kellett rájönniük, hogy nem tudják fogságban tartani. Landry tábornok ezért nagyon neheztelt Woolseyra, aki végül meghunyászkodva távozott a Csillagkapu Parancsnokságról Khalek elpusztítása után.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK