Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Pete Shanahan
(David DeLuise)




 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

7x15 Chimera (Kiméra) (Első felbukkanás)
8x07 Affinity (Jóindulat)
8x18 Threads (Elvarratlan szálak)

 Sorozatbeli szerepe:

7x15 Chimera (Kiméra) című részben Carter barátja, foglalkozása rendőr. Fiatalkorában nem volt túlságosan jó fiú és valószínűleg börtönben is végzett volna, de végül rendőr lett. Említés erejéig elhangzott az is, hogy elvált férfi. Sam a testvérén, Markon keresztül ismerte meg Pete-t, aki egyébként Denverben dolgozik. A Coloradoban végzendő munkája után két hét szabadságot vett ki, hogy Sam mellett maradhasson. Egyik nap megnézték a Singing in the rain című musicalt, egy másik este egy nyugdíjas táncestre mentek, mely után Sam behívta a házába Pete-t. Másnap reggel együtt ébredtek, majd Pete elmesélte Samnek, hogy hogyan is került a rendőrséghez. Megpróbálta kihámozni Samből, hogy valójában mit is dolgozik - sikertelenül. Ezután felöltözött és Samnek azt mondta, hogy visszatér Denverbe. Nem ment vissza, hanem megpróbálta megtudni Farrity FBI ügynök segítségével, hogy Samnek valójában mi a foglalkozása. Ezen az úton megtudta, hogy Sam egy titkos program tagja. Mikor Sam elhagyta a házát, követte az autójával, majd a háttérből figyelemmel kísérte az éjszakai műveletet is. Reggel, mikor látta, hogy Sam kiszállt a megfigyelőkocsiból, előbújt rejtekéből. Meglepően tapasztalta, hogy a fegyveréből leadott lövedékek mind leperegtek Ozírisz erőteréről. A megfigyelőkocsi felrobbanásakor Samre vetődött, hogy megvédje, miközben megsérült. Sam megígérte Pete-nek, hogy mindent elmesél neki, ha felépül. Pete-t ezután a Csillagkapu Parancsnokság egyik szobájában láthattuk, ahol Sam egy róluk készült fényképet adott neki ajándékba. Ezután Sam beavatta Pete-t a Csillagkapu Parancsnokság tevékenységébe.

7x19 Resurrection (Feltámadás) című epizódban Carter a barátjára hivatkozva utasította vissza Barrett vacsorameghívását.

8x18 Threads (Elvarratlan szálak) című epizódban Sam bemutatta az édesapjának. A rendőrt nagyon izgatta leendő apósa szimbiontával megosztott élete. Később Samet elvitte egy olyan házhoz, amelyben úgy gondolta, hogy ketten együtt le tudnák élni az életüket. Samnek szokatlan volt, hogy Pete talán túlságosan is megtervezte a várhatóan nyugalommal teli életüket. Jacob halála azonban rádöbbentette kedvesét, hogy valójában nem Petehez vonzódik és végül még az esküvő előtt szakítottak.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK