Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Dr. Warner
(Kevin McNulty)




 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

1x02 The Enemy Within (Az ellenség karmaiban) (Első felbukkanás)
1x14 Singularity (Szingularitás)
2x13 Spirits (Szellemek)
3x04 Legacy (Hagyaték)

 Sorozatbeli szerepe:

1x02 The Enemy Within (Az ellenség karmaiban) című részben vezető beosztású sebészorvosként dolgozó Dr. Warner fedezte fel háromdimenziós MRI vizsgálattal a Kawalskyban lévő parazitát és ezért riadóztatta a bázist. Ő hajtotta végre a félig-meddig Goa’uld gazdatestté lett Kawalsky őrnagy gerincműtétjét. A többórás erőfeszítés azonban hiábavaló volt, mert a látszólagos siker ellenére a parazita már összeolvadt vele és a kivett teste már csak egy báb volt.

1x14 Singularity (Szingularitás) című részben Dr. Warner vezette azt a diagnosztikus célú sebészeti eljárást, mely során Dr. Fraiser segítségével szövetmintákat vettek és közelebbről megtekintették a Cassandrába ültetett szerkezetet. A bomlási időkből megjósolta a lány várható halálának időpontját is.

2x13 Spirits (Szellemek) című epizódban Dr. Warner még épp riadó gombra tudott nyomni, mielőtt a szellemek eltűntették. Ezután Dr. Warner alakját Xe-ls vette fel, aki – miután Teal'c zattel meglőtte – visszaalakult eredeti alakjába.

3x04 Legacy (Hagyaték) című epizódban Dr. Warner kívülről próbált segíteni a Goa'uldölőkkel megfertőzött Dr. Fraisernek, Carternek és O'Neillnak. Eleinte nem látta értelmét a protein elkülönítésének, hisz az hetekbe telt volna. Később megértette Janet gondolatait és segített Carternek a Goa'uldölőket félrevezető proteint is tartalmazó szert elkülöníteni.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK