Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Warren őrmester / őrnagy
(Colin Lawrence)
 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

1x01 Children Of The Gods (Istenek gyermekei) (Első felbukkanás)
2x03 Prisoners (Világok gyilkosa)
3x14 Foothold (Invázió)

 Sorozatbeli szerepe:

1x01 Children Of The Gods (Istenek gyermekei) című részben a Kawalsky őrnagy által vezetett CSK-2 tagja. A chulaki expedició során a kapu őrzése volt a feladatuk és ezért sátorban töltöttek el egy éjszakát. Warren őrmester lőtte ki rakétával a Jackéket üldöző halálsiklót. Figyelték a dombról a Jaffa testőrség mozgását az erdőben és részt vett a tűzharcban is.

2x03 Prisoners (Világok gyilkosa) című epizódban Warren őrnagy a CSK-3-mal az eltűnt CSK-1 után indult a P3X-775 bolygóra, de nem találták meg őket. Miután Kovacek őrnagy a Taldornál járt Hammond tábornok és Warren őrnagy előtt beszámolt a hallottakról. Warren őrnagy vissza akart térni csapatával P3X-775-re, de Hammond tábornok nem értett vele egyet. Másnap a P2A-509 bolygóra ment a CSK-3, ahol a megszökött CSK-1-gyel és Lineaval találkozott. Segítségükkel jutottak vissza a Földre. A P2A-509 bolygón később rátalált csapatával Simianra, aki ugyancsak megszökött Hadante börtönbolygóról. Miután rátalált, Hammond tábornokhoz vitte, ahol Simian fontos információkat mondott el Linea múltjáról.

3x14 Foothold (Invázió) című epizódban a liftben várta a küldetésről visszaérkező CSK-1-t. Az orvosi osztályra vitte őket. Később újból feltűnt, mikor Siler őrmester Teal'cet vitte le az átalakításhoz. Teal'c néhány ütéssel eszméletlenné tette.


 További karakterek:

Lawrence őrnagy, CSK-3 vezetője (Colin Lawrence)


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK