Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Dr. McKenzie ezredes
(Eric Schneider)




 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

1x01 Children Of The Gods (Istenek gyermekei) (Első felbukkanás)
1x12 Fire And Water (Tűz és víz)
3x04 Legacy (Hagyaték)
5x02 Threshold (Végső határ)

 Sorozatbeli szerepe:

1x01 Children Of The Gods (Istenek gyermekei) című epizódban nem volt számottevő szerepe.

1x12 Fire And Water (Tűz és víz) című epizódban segített Samnek, Jacknek és Teal'cnek visszaemlékezni hipnózis segítségével Daniel halálának körülményeire, ami alapján rájöttek, hogy csak egy gondolatot ültetett beléjük a vízből előjött idegen.

3x04 Legacy (Hagyaték) című részben Dr. McKenzie szakértőként részt vett Daniel elmebetegségének vizsgálatában. Megállapította, hogy a férfi valószínüleg a csillagkapun keresztüli utazás miatt lett skizofrén. Dr. Mckenzie végül Dr. Fraiser egyetértésével bezáratta Danielt, aki azután tért magához, hogy Ma'chello Goa’uld írtóját átadta Teal’cnek. Magához térve meggyőzte, hogy jól van és ezért a doktor kisebb habozás után kiengedte.

5x02 Threshold (Végső határ) című részben újra láthattuk a Csillagkapu Parancsnokság elmeorvását, aki szerint Teal'c újra a helyes eszméihez tért vissza. Teal'c viszont becsapta, mert még nagyon is messze volt ettől.

7x06 Lifeboat (Mentőcsónak) című részben Janet az eligazítóban elmondta, hogy a kollegája részletes EEG és MRI vizsgálatot végzett Dr. Jackson testéről, aki rövid időre felszínre került. Dr. McKenzie feltételezései szerint akár egy tucat személyiség is élhetett egyszerre Daniel testében.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK