Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Martin Lloyd
(Willie Garson)




 Képek

 Faj:

Martin népe

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

4x11 Point Of No Return (Ahová nincs visszatérés) (Első felbukkanás)
5x12 Wormhole X-Treme! (Wormhole X-Treme!)

 Sorozatbeli szerepe:

4x11 Point Of No Return (Ahová nincs visszatérés) című epizódban Martin Lloyd felhívta a Csillagkapu Parancsnokság figyelmét, mikor a csillagkapuról beszélt. Jack O'Neill-lal találkozott, hogy elmesélje mit tud, átadott neki egy 7 koordinátából álló bolygókódot papíron, melyet víziójában látott, majd Jacket elvezette az űrhajójához. Mindeközben társai, további földönkívüliek, Samet és Danielt foglyul ejtették. Jack Martin segítségével találta meg elveszett két társát. Martin elmesélte, hogy világukat korábban a Goa'uldok támadták meg és a csatát elvesztették. Még időben elmenekültek bolygójukról, majd a Földön bújtak el. Martin vissza akart térni otthonukba, ezért a többiek gyógyszereket adtak neki, hogy elfelejtse múltját és ezzel a visszatérési szándékát is. Martint végül elvezették a csillagkapuhoz, beadták koordinátáit és elvitték bolygójára. A bolygóján viszont szörnyű pusztítás nyomai voltak láthatók. Ezután visszatért a Földre.

5x12 Wormhole X-Treme! (Wormhole X-Treme!) című epizódban a Wormhole X-Treme nevű sorozat kreatív megbízottja, aki a sorozat alapötletét adta. Egy négytagú csoport csillagkapukon keresztül utazgatja be a világűrt. Mivel nem volt képes feldolgozni otthonának megsemmisülését, saját kérésére Tannerék újra gyógyszerekkel látták el, hogy elfelejtse emlékeit. Ezáltal nem is tudta, hogy honnét jött az ötlete a sorozathoz. O'Neill felkereste, hogy információkat szerezzen tőle a közelgő űrhajójáról. Tanner végül társaival felkereste Martint és Jacket, majd Martinnak beadott egy szert, amitől újra visszaszerezte emlékezetét. Erre azért volt szükség, mert Martin tudta csak, hogy hol található az a készülék, aminek a segítségével a hajóra képesek transzportálni magukat. Végül Tanner két társával távozott, Martin pedig a Földön maradt, régi új világában.

8x15 Citizen Joe (Joe polgártárs) című epizódban megemlítették, hogy a Wormhole X-Treme sorozat forgatását az első epizód sikertelensége miatt beszüntették.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK