Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Anise / Freya
(Vanessa Angel)




 Képek

 Szimbióta neve:

Anise

 Faj:

Tok'ra

 Bolygó:

Vorash

 Epizódok, melyekben szerepelt:

4x03 Upgrades (Fejlesztések) (Első felbukkanás)
4x04 Crossroads (Keresztutak)
4x05 Divide And Conquer (Oszd meg és uralkodj)

 Sorozatbeli szerepe:

4x03 Upgrades (Fejlesztések) című részben jelent meg a rendkívül vonzó Tok’ra hölgy, Anise, akinek neve "nemes erőt" jelent. Gazdateste neve Freya, aki rendkívül jószívű és érzelmileg nyitott. Anise életének nagy részét egy távoli elhagyatott bolygón talált eszköz kutatásával töltötte. Az Atanik nevű nép alkarvédőiből hozott hármat vizsgálatra a Földre. Ezek a tárgyak viselőiknek rendkívüli gyorsaságot és hatalmas erőt adnak, de egy idő után hatásuk megszűnik. Jack, Sam és Daniel az életüket kockáztatták, amikor ezek használatával átmentek Apófisz épülő csatahajójának megsemmisítésére.

4x04 Crossroads (Keresztutak) című epizódban Shan'auc szimbiontájával való társalgások során eljutott oda, hogy a Goa'uldok összes titkát elárulja a Tok'ráknak. Anise továbbította ajánlatát a Tok'ra tanácsnak, amely ezt elfogadta. Tanith viszont Shan'aucot megölte, amiért a Goa'uldokkal szembefordult. A Tok'rák is rájöttek arra, hogy gyilkosság áldozata lett Shan'auc, de nem engedték Teal'cnek, hogy bosszút vegyen. Amellett döntöttek, hogy téves információkat fognak Tanith előtt mondani, amivel félrevezetik a Goa'uldokat.

4x05 Divide And Conquer (Oszd meg és uralkodj) című részben egy nem elismert eljárással megpróbálta kifürkészni a programozott Goa’uld orgyilkosokat és emiatt Jackre és Samre is terelődött a gyanú. Később kiderült, miért tévedett. Freya félig-meddig szerelmet vallott Jacknek, habár a szimbionta, Anise Danielhez vonzódott inkább.

4x12 Tangent (Röppálya) című epizódban valójában nem szerepelt. Daniel személyesen beszélt vele, hogy segítséget kérjen az űrben bajba jutott Jacknek és Teal'cnek. Anise elmondása szerint egy rendkívül titkos küldetésen volt a Földhöz legközelebbi Tok'ra, viszont a Tok'ra tanács nem volt hajlandó értesíteni őt, mivel ezzel veszélyeztették volna ügynöki tevékenységét. Azt is elmondta, hogy a Csillagkapu Parancsnokság számára ismert ez a Tok'ra ügynök.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK