Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Aldwin
(William de Vry)




 Képek

 Szimbióta neve:

Aldwin

 Faj:

Tok'ra

 Bolygó:

Vorash

 Epizódok, melyekben szerepelt:

3x13 The Devil You Know (Az elkárhozott ördög) (Első felbukkanás)
4x17 Absolute Power (Teljhatalom)
5x15 Summit (A csúcstalálkozó)

 Sorozatbeli szerepe:

3x13 The Devil You Know (Az elkárhozott ördög) című részben végrehajtotta a Tok’ra Legfelsőbb Tanácsának tervét, miszerint felrobbantják Netu nevű holdat, hogy így tartsák fel Szokar minden rendszerurat elsöprő támadását. A Tok'ra tanács feláldozta volna a CSK-1-t, Martoufot és Selmakot is a sikeres csapás érdekében. Teal’ckel emiatt nézeteltérése volt, aki ideiglenesen bezárta, hogy meg tudja menteni barátait.

4x17 Absolute Power (Teljhatalom) című részben Apófisz és Amonet közös Harsesis gyermeke, Shifu a Földre ment. Aldwin a Goa’uldokról akart újabb információkat kiszedni belőle, de ez meghiúsult.

5x15 Summit (A csúcstalálkozó) című részben Aldwin vezette körbe a CSK-17-t a Revanna nevű bolygón, a Tok'ra bázison, majd előadást tartott a Tok’ra lázadási technikájáról és az építészetükről. Az érdeklődő Elliotnak elmesélte, hogyan építenek ki föld alatt bázist és hogy hogyan nyernek a kőzetből levegőt. Jack végig meglehetősen távolságtartó volt vele. Együtt mentek a felszínre, amikor a Goa’uld Zipacna megtámadta Anúbisz megbízásából a bolygót, az egyik halálsikló elől menekülve halálos sérülést szenvedett.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK