Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Narim
(Garwin Sanford)




 Képek

 Faj:

Tollanok

 Bolygó:

Tollan

 Epizódok, melyekben szerepelt:

1x16 Enigma (A titokzatosak) (Első felbukkanás)
3x15 Pretense (Színlelés)
5x09 Between Two Fires (Két tűz között)

 Sorozatbeli szerepe:

1x16 Enigma (A titokzatosak) című részben az életét megmentette a vulkánkitöréskor Sam. Narim társaitól eltérően nyitott és barátságos volt és hamar gyengéd érzelmeket táplált Sam iránt, aki teljesen megbabonázta. Narim számolt be Omoc különös viselkedésének okáról. A Tollanok a világűrt felfedezve ugyanis kölcsönadtak egy energiagenerátort a szomszédos Salita nevü bolygó lakóinak, akik azt hadászati célokra használták és emiatt egyetlen nap alatt elpusztították a saját civilizációjukat. Narim a Föld felszínén is járt Sammel kettesben, ahol megcsodálta az állatokat. Carter adott neki egy macskát, Schrödingert és pár állatképekkel teli könyvet is, míg cserébe a férfi megmutatta nekik búcsúzásul az érzelmeket rögzítő karon viselt eszközét. A Nox Lya mentette ki őt is a Csillagkapu Parancsnokságon Maybourne kezeiből.

3x15 Pretense (Színlelés) című részben Narim Schrödinger íriszen való átjutattásával üzent Samnek, majd személyesen hívta el a barátjuk, Skaara ügye miatt a Tollanara a CSK-1-t, ahol kalauzolta őket. O’Neill heves tiltakozásának adott hangot, amikor a fegyvereik hatástalanítódtak az egyik épületben. Narim elmagyarázta nekik a tárgyalás menetét és a Goa’uldra szerelt eszköz működését, amiből persze szintén nem adhattak a földlakóknak. Sammel négyszemközt társalgott és halványat sejttette is, hogy érez valamit a csinos hölgy iránt. Sam elmesélte neki, hogy Zipacna jaffái a tollanok ionágyúit megjelölték, és szerinte valószínűleg egyszerre akarják majd megsemmisíteni őket, hogy utána a védtelenül maradt Tollanat bevegyék. Narim értesítette Travellt és a CSK-1-gyel együtt ki is mentek egy ionágyúhoz. Megszegte a triáda szabályait és bement a terembe, hogy hírt adjon Travellnek egy Goa'uld hajó érkezéséről. Tehetetlenül nézte az ionágyúk megsemmisítését.

5x09 Between Two Fires (Két tűz között) című részben elhívta a CSK-1-t Tollanara Omoc temetése miatt, ami mögött merényletet sejtett. Azon is meglepődött, hogy az ionágyú technológiát felajánlották a Földnek. Támogatta O’Neillékat és félrevezette Travellt mikor kiderült, hogy a vezetés lepaktált a Goa’uld Tanithtal, akinek a hajói ki tudták játszani az ionágyukat és ezáltal Tollana védtelenné vált. Narim belátta, hogy csak saját bolygója feláldozása révén mentheti meg attól a galaxist, hogy Tanith ura még nagyobb hatalomra tehessen szert. Kiszedte magából a helyzetét eláruló jeladót és segített a CSK-1-nek a szállítmányt felrobbanti, amit a Goa’uld megbosszult. Végül már csak megszakadó hangfoszlányokból derült ki, hogy a bombázás során is igyekezett kitartani.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK