Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Cassandra
(Katie Stuart)




 Képek

 Faj:

Hankaiak

 Bolygó:

Hanka

 Epizódok, melyekben szerepelt:

1x14 Singularity (Szingularitás) (Első felbukkanás)
2x02 In The Line Of Duty (Vadászat)

 Sorozatbeli szerepe:

1x14 Singularity (Szingularitás) című részben találtak rá a Hanka bolygón, aminek a teljes lakosságát kiírtotta egy rejtélyes betegség, ami Dr. Fraiser szerint egy odahurcolt mutáns földi baktérium. Cassandra sokáig beszélni sem volt hajlandó, annyira megrémült. Bűntudatból elvitte Sam, Daniel és Janet a Csillagkapu Parancsnokságra, ahol azonban az állapota gyorsan rosszabbodott. Egy szerkezet kapcsolódott be a testében, ami összegyűjtötte a vérében lévő naqahdah-t és kálium-ionnal robbanó elegyet képzett. Szövetmintákat vettek belőle, aminek a felezési idejéből kiszámolták a robbanás várható időpontját. Vissza akarták vinni ezért a Hankára, de a lány rosszabbul lett az indítócsarnokban. Éppen ez mentette meg a Csillagkapu Parancsnokságot, mert így időben érkezett meg Teal’c és Jack, akik ezt megakadályozták. Végső megoldásként egy közeli földalatti katonai létesítménybe vitték, ahova Sam lekísérte és nem tudott elszakadni a hozzá egyre jobban kötödő Cassandrától. A halála nem következett be a csillagkaputól való távolság miatt és a szerkezet szépen felszívódott. Ezek után úgy döntöttek, hogy Dr. Fraiser fogja örökbefogadni. Jacktől kapott egy kutyust is.

2x02 In The Line Of Duty (Vadászat) című részben Cassandra megérezte a vérében lévő naqahdah miatt a Samben a Goa’uld jelenlétét a kórházban és félve szólt Dr. Fraisernek. Így el tudták fogni a Tok’ra Jolinart, ami azonban az Ashrak miatt az életébe került.

3x16 Urgo (Urgo) című epizódban a nevét Dr. Fraiser említette, amikor el akarta hívni Samet csónakázni hármasban egy tóhoz. Később emiatt énekeltek Urgo befolyásolására ugyanerről ugyanabban a pillanatban a CSK-1 tagjai.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK