Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Dr. Kate Heightmeyer
(Claire Rankin)




 Képek

 Faj:

Tauri

 Bolygó:

Föld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

A1x18 The Gift (A képesség) (Első felbukkanás)
A2x04 Duet (Duett)
A2x18 Michael (Michael)

 Sorozatbeli szerepe:

A1x18 The Gift (A képesség) című részben ismerhettük meg. Az Atlantisz Expedíció tagja. Pszichológus, aki Teylanak segít megfejteni az álmai jelentését. Teyla nem képes kialudni magát, folyamatosan rémálmai vannak, amelyben Wraithnek látja magát. Dr. Heightmeyer segít neki megérteni ezeket az álmokat. Kiderül, hogy Teyla részben Wraith, és ezért képes megérezni a jelenlétüket. Dr. Heightmeyer hipnotizálja Teylat, aki így fel tudja venni a kapcsolatot a Wraith-szel s megtudja a támadási tervüket.

A2x04 Duet (Duett) című részben egy baleset következtében McKaynek meg kell osztani testét Laura Cadman főhadnaggyal. Dr. Heightmeyer segít Rodneynak ebben a kínos szituációban. Ráveszi arra, hogy lazítson és engedje Cadman főhadnagyot az előtérbe kerülni. Rodney nem nagyon örül ennek. Később Cadman kínos helyzetbe hozza McKay-t.

A2x18 Michael (Michael) című epizódban Michael felépülését segíti. Próbálja lelkileg stabilizálni és segíteni az Atlantiszba való beilleszkedést. Viszont minden igyekezete ellenére Michael érzi, hogy valamit eltitkolnak előle.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK