Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Camulus
(Steve Bacic)




 Képek

 Faj:

Goa'uld

 Epizódok, melyekben szerepelt:

8x01 New Order I. (Új világrend I.) (Első felbukkanás)
8x02 New Order II. (Új világrend II.)
8x04 Zero Hour (Zéró óra)

 Sorozatbeli szerepe:

8x01 New Order I. (Új világrend I.) című epizódban Lord Yuval és Amaterasuval együtt tárgyalásokat folytatott a parancsnokságon, amelynek célja az lett volna, hogy a Földdel együtt Baal ellen szövetséget kössenek. A Goa'uldok tudták, hogy a földiek új Ős fegyvere roppant energiaigényű lehet, ha képes volt Anúbisz flottáját pillanatok alatt elpusztítani és hogy valószínűleg most éppen nem tudják újból feltölteni. Weir azonban jól blöffölt és átlátott rajtuk.

A 8x02 New Order II. (Új világrend II.) című epizódban átmenetileg fogollyá vált, mert Dr. Weir megtudta, hogy egy támadó hajót küldtek a Föld ellen, hogy teszteljék a védelmet. A veszély elmúltával és a dolog diplomáciai rendezése után végül meglepő módon menekültstátuszt kért a parancsnokságtól, mert állítása szerint a csapatai felörlődtek és nem akart visszatérni.

A 8x04 Zero Hour (Zéró óra) című epizódban Jack előhívatta az 51-es körzetből, ahol eddig fogolyként tartották és nem örült ennek a bánásmódnak. Segítségével a csapatnak sikerült egy ZPM-t szerezni, ami azonban egy előre kitervelt Föld elleni merénylet része volt. Jack végül kijátszotta a tervét és a bombaként használt ZPM-t visszaküldette Camulus-szal együtt Baalhoz.

A 8x13 It's Good To Be King (Királynak lenni jó) című epizódban Vala megemlítette, hogy bolygóját elfoglalta Camulus, akit végül később Baal elfogott és kivégzett. Ám mivel nem lehetünk biztosak a tolvajnő szavai valóságtartalmában, így lehet ez is csak hazugság volt.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK