Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Lya
(Frida Betrani)




 Képek

 Faj:

Nox

 Bolygó:

Nox

 Epizódok, melyekben szerepelt:

1x07 The Nox (A Nox) (Első felbukkanás)
1x16 Enigma (A titokzatosak)
3x15 Pretense (Színlelés)

 Sorozatbeli szerepe:

1x07 The Nox (A Nox) című részben Lya a Nox család tagja, aki a társaihoz hasonlóan nem helyeselte a világukba látogatók fegyvercentrikusságát, akik a feltámadásuk után is azokat kérték vissza, hogy harcolhassanak vele Apófisz ellen. Lya azzal érvelt, hogy Jackék kezdték a harcot. Bekísérte őket Shak'lhoz is, akit már gyógyított a Goa'uld lárvája. Apófisz Jaffája, Shak'l később őt is megölte, de Lyát is sikerült meggyógyítani. Lya is részt vett a Nox gyermek, Nafrayu feltámasztásában.

1x16 Enigma (A titokzatosak) című részben ő érkezett Omoc hívására. Üdvözölte Danielt, majd a kezei felemelésével aktiválta a csillagkaput és láthatatlanná tette a Tollanokat illetve a Csillagkapu Parancsnokság katonáinak fegyvereit, hogy ne tudják végrehajtani Maybourne parancsát.

3x15 Pretense (Színlelés) című részben ő érkezett Tollanara, hogy semleges félként döntsön Skaara / Klorel ügyében. Nem hagyta magát befolyásolni, de Teal’c nem is erre kérte. Segített elrejteni az egyik ionágyút és így közvetve segített megakadályozni Tollana elpusztítását a Goa'uld Zipacna által.


 Találtál egy hibát? Itt jelentheted!


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK