Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK
« Vissza a listához

Mitch Pileggi-interjú
2005.05.06 - Mascot

Mitch Pileggi, a Stargate: Atlantis második évadjának Steven Caldwell ezredese interjút adott a GateWorldnek. Enyhe spoilerek következnek!

"Nagyon jó ehhez a csapathoz csatlakozni, és velük dolgozni." - mondta Pileggi. "Már a kezdetektől nagyon befogadóak voltak. Az első néhány rész leforgatása után David Hewlett odament hozzám, és azt mondta nekem, hogy "Olyan, mintha mindig is itt lettél volna!", és tudjátok mit? Én is ugyanígy érzek. A kezdetektől megelégedettséggel és örömmel töltött el egy olyan csapatot látni, amely ilyen jól képes együtt dolgozni."

Hewlett maga is ezt visszhangozta: "Azt hiszem, a legjobb bók, amit Mitch-nek mondhatok az, hogy olyan, mintha nem lett volna olyan nap, amikor ne lett volna velünk. Ennyire jól beilleszkedett. Már el is kezdtük ugratni - ilyenkor szerintem visszavonul és sír. Azonban már kezd vastag bőrt növeszteni. Jó, hogy köztünk van a díszletek között, nagyszerű színész és nagyszerű ember!"

Pileggi nem idegen a sci-fi rajongóknak, Walter Skinner FBI aligazgatót alakította az X-aktákban. Egy űrhajó (a Daedalus/Daidalosz) kapitányának lenni azonban egy kissé más feladat.

"Egy kicsit elbátortalanító, mivel mind meg kell tanulni ezeket a furcsa mondatokat. - mondta Pileggi. "Mindenféle fények gyúlnak, füst terjeng a levegőben, eltalálták a hajót, mi meg tüzelünk az ellenségre. Nekem meg olyan parancsokkal kell dobálóznom, hogy "Elülső ágyuk! Tűz!". A csata egyébként fantasztikus."

"Ezen kívül viszont vannak bizalmas pillanatok is köztem és más karakterek között - a forgatókönyv olyan jó, hogy ezeket nagyszerű eljátszani. Az emberek itt nagyon profik. Nagyon jókat szórakozom velük, az egész stáb leginkább egy csapat gyerekhez hasonlítható. Bizony, gyerekeknek hívom őket, amilyen öreg vagyok én!"

Pileggi karaktere a Siege III-ban fog debütálni, majd legalább további öt részben szerepel, köztük az Intruder, Runner és Trinity című epizódokban.

"Csupán igazságot szeretnék vinni a karakterbe és a sorozatba. " - mondta. "De azt el kell ismernem, hogy amikor a székemben ülök az űrhajón, arra szoktam gondolni, hogy "Ember, én vagyok Kirk kapitány!"."

« Vissza a listához


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK