Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK
« Vissza a listához

Claudia Black a Csillagkapuról
2005.01.15 - Naki

Claudia Black a BBC-nek elmondta, nagyon várja visszatérését a Csillagkapuba.

A színésznőt Valaként ismerhettük meg a "Prometheus Unbound" című epizódban, ám sokaknak ismerős lehet a Farscape (Csillagközi szökevények) sorozatból, melyben Ben Browderrel játszott együtt, és akivel ismét találkoznak majd, a Csillagkapu kilencedik évadjában.

"Nagyon vicces volt, hogy amikor forgattunk, folyamatosan azt mondogatták nekem, hogy "a karaktered nem hal meg ebben a részben, szóval akár vissza is jöhetsz még", és a Csillagkapuban nagyon gyakran visszatérnek a vendég szereplők", mondta. "Szóval van remény Vala számára, és nagyon kíváncsi vagyok, mit találnának ki neki. Kíváncsi volnék arra is, ahogyan Ben Browder és Michael Shanks együtt dolgoznak."

"Bármikor szívesen együtt dolgoznék Bennel", tette hozzá. De nem csúsznának vissza a Farascape-ben megszokott John-Aeryin rutinba? "Nagyon szeretném kihasználni mindkettőnk képességeit, amik tudom, hogy sokkal többek, mint amit a Farscape-ben csináltunk. A Farscape nagy teret adott nekünk, rengeteg lehetőséggel, hogy kipróbáljuk magunkat különböző területeken, például a vak epizód vagy az őrült epizód. De szeretném tesztelni a képességeinket.

"Színészként nagyon szeretnék veszélyes vizekre evezni, és tudom, hogy erre Bennel volnék a leginkább képes. Szóval, ha lehetőségem lesz rá, és visszamehetek a Csillagkapuba, Bennel játszani, mindenképpen fel akarom rázni egy kicsit a dolgokat."


Az interjú elkészülte óta hivatalosan is bejelentették, Claudia Black a kilencedik évad első öt epizódjában mindenképpen szerepelni fog.

« Vissza a listához


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK