Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK
« Vissza a listához

Új interjú a negyedik évadról
2007.02.21 - Mascot

Nemrég megjelent egy interjú Joseph Mallozzi-val, a Csillagkapu: Atlantisz egyik új futtatójával, aki részletesebben beszámolt a negyedik évadról. Vigyázat, spoilerek!

A legnagyobb újdonság természetesen az lesz, hogy Samantha Carter alezredes (Amanda Tapping) csatlakozni fog a színészgárdához, míg Dr. Elizabeth Weir (Torri Higginson) mellékszereplővé válik.

"Carter fontos tagja lesz az Atlantisz-expedíciónak, de Sheppard csapata továbbra is Sheppard csapata marad, rájuk épül a történet, az ő egyéni fejlődésükre. Sam nem azért lesz ott, hogy beárnyékolja őket, hanem, hogy támogassa."

Azonban Carterrel háttérben, aki szintén asztrofizikus, Dr. Rodney McKay-nek (David Hewlett) még egy zsenivel kell együtt dolgoznia. "Carter segíthet enyhíteni McKay eddigi munamennyiségén. Katonai, vezetői és tudományos tapasztalata is jól fognak jönni."

Carter mellett új karakterként láthatjuk majd Dr. Kellert (Jewel Staite), Dr. Carson Beckett utódját és Atlantisz vezető orvosát. Keller 8 epizódban fog szerepelni. További érdekes fejlemény, hogy Teal`c (Christopher Judge) az egyik korai epizódban vendégszerepelni fog. Mithcell, Vala és Jackson azonban valószínűleg nem fognak felbukkanni a spin-offban.

Mallozzi azt is elárulta, hogy a negyedik évadban "megjelenik egy új, idegen, fejlett faj, akik a sorozat kiszámíthatatlan játékosai lesznek. Nem szeretnék részletekbe menni velük kapcsolatban, szóval csak annyit mondanék, hogy a fajuk nem jellemző a Pegazus-galaxisra. Már találkoztunk velük az SG-1-ban, de az Atlantiszban még soha."

De mit tud mondani általánosságban a negyedik évadról?

"Eddig évi 40 epizódot készítettünk, ami hatalmas mennyiség minden szempontból. Most csak 20-on kell átküzdenünk magunkat, és mindegyiket alaposan végiggondolhatjuk. Sokan úgy gondolják, hogy eddig túl sok McKay-centrikus részt láthattunk. Ebben az évben mindegyik karakter megkapja a maga epizódját, ahol jobban megmutathatjuk a háttértörténetüket. Ezen kívül nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni az évadokon átíveli nagyobb történetszálaknak is [ld. Replikátor-szál, lidérc-szál, Michael-szál]."

« Vissza a listához


Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK