Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Tapping az új Atlantisz-évadról


 Szerző: Mascot Kategória: Atlantisz Dátum: 2007.02.01


Amanda Tapping (az SG-1 Samantha Carter alezredese) a saját weboldalán nyilatkozott arról, hogy milyen lesz átigazolnia az Atlantisz stábjához, mint mellékszereplő.

A színésznő a következőt írta:

"Jövőre 14 rész erejéig én is az Atlantisz szereplője leszek!! Ennek nagyon örülök. Mikor először erről nyilatkoztam, azt mondtam, hogy "a szerződésem szerint még egy évig játszani fogok a franchise-ban", és ez hihetetlenül hidegen hangzik. Néha furcsa a saját szavaimat nyomtatásban látni. Inkább azt szeretném, hogy úgy emlékezzenek erre, hogy azt mondtam: nagyon izgatott vagyok, hogy átmegyek az Atlantiszba."

Tapping így fellép a gyakori mellékszereplők listájára. Mellette a Dr. Kellert alakító Jewel Staite-et láthatjuk majd gyakran (kb. 15 részben) a főszereplők mellett.

"Szerintem ez mind a karakternek, mind nekem egy nagyszerű lehetőség, ugyanakkor tudom, hogy sok rajongó nem örül neki. Csak azt tudom mondani, hogy Carter bele fog illeni a sorozatba. Tudom, hogy az Atlantisz nem az én show-m, és nem is szándékozom beleerőltetni magamat. Nagyon tisztelem a színészeket és a stábot, ezért remélem, hogy valamit hozzá fogok tudni tenni a sorozathoz, és semmit sem fogok elvenni belőle."

Nem csupán a szereplőgárdában történnek változások, hanem megváltozik a sorozatfuttatók személye is. Eddig Robert C. Cooper és Brad Wright töltötték be ezt a szerepet, azonban ők átigazolnak az SG-1 DVD-filmekhez, valamint a harmadik Csillagkapu-sorozathoz. Helyettük Joe Mallozzi és Paul Mullie fognak dolgozni az Atlantiszon.

"Hosszan beszélgettem Joe-val és Paul-lal. Amikor elmondták az ötletüket, hogy átvigyék Cartert a spin-off-ba, kissé elbizonytalanodtam, de mikor elbeszélgettem velük, meggyőztek, hogy ez egy remek húzás. Nagyon izgatottak, hogy futtathatják a sorozatot, és biztos vagyok benne, hogy az izgalmuk megjelenik majd a képernyőkön is. Ezen kívül még szerepelni fogok az SG-1-filmekben is, tehát eseménydús évnek nézek elébe."



Ezt a hírt már 9989 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Amit eddig a negyedik évadról tudunk (Fórum)


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK