Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Mal - CSK-13


 Szerző: Platschu Kategória: Abydos Gate Dátum: 2008.07.15


Mal befejezett az általa írt történetben egy nagyobb történetszálat, így most egyben elolvashatjátok a CSK-13 legújabb  kalandjait.
CsK-13: 1. rész - Életért életet: Christian Farrell ezredes rossz helyen volt rossz időben. Miközben két, hondurasi lázadók által foglyul ejtett pilótát próbál kimenteni a dzsungelből, szemtanúja lesz egy goa’uld teherhajó lezuhanásának. Hónapokkal később George Hammond tábornok a Csillagkapu Parancsnokságra hívja az ezredest, és felajánl neki egy posztot a programban. Farrell hezitál, pedig jó oka van, hogy csatlakozzon. Végül egy régen látott tok’ra érkezik a bázisra, egy olyan küldetéssel, amit Farrell nem hagyhat ki. Az újjá szerveződött CsK-13 élén, a CsK-1 és a tok’ra társaságában nekivág, hogy felfedezzék Ré elveszett világát.
A történet nem sokkal a Stargate SG-1 7x18 Heroes II (Hősök II) után játszódik.

CsK-13: 2. rész - Kis lépések és egy nagy játék: Történet: Christian Farrell több, mint egy éve van távol az otthonától. Ezidő alatt felkutatták a duaték összes kolóniáját. A CsK-13 tagjai, új vezetőjükkel az élen, egy titokzatos üzenet hatására elindulnak, hogy megmentsék régi parancsnokukat, akiben még mindig ott lapul a duate Grow, és a goa’uld Tyrannus.
A történet nem sokkal a Stargate SG-1 8x15 Citizen Joe (Joe polgártárs) és a Stargate Atlantis 1x15 Before I Sleep után játszódik.

CsK-13: 3. rész - Az Elveszett Világ nyomában: Farrell ezredes, a duate Grow és a goa'uld Tyrannus, Scogginssal karöltve kutatni kezdi a szuaték nyomait. E nyomok azomban messzebbre vezetnek, mintsem valaha is gondolták volna. Eközben a hajdani CsK-13 másik fele, Hailey és Tallman egy másik világban küzdenek a túlélésért.
A történet a Stargate SG-1 9x04 The Ties That Bind és a Stargate Atlantis 2x04 Duet után játszódik.

* * *

A fórumban természetesen várunk minden véleményt és építő jellegű kritikát is. Jó szórakozást!




Ezt a hírt már 3269 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

Mal - CSK-13
AG Fórum - Vélemények


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK