Abydos Gate Abydos Gate Abydos Gate
Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK

Stargatewars évforduló


 Szerző: Platschu Kategória: Abydos Gate Dátum: 2008.05.29


Körülbelül egy évvel ezelőtt beszámoltam nektek a Stargatewars nevű játék magyar szövetségének létrejöttéről. Most egy kis visszatekintést kaphattok a jelenlegi vezetőségtől.
Ahogy a szövetség alapítónk, Kvarga is mondta egy évvel ezelőtt, akkoriban csak kb. 10 aktív magyar játszott különböző nagyobb szövetségekben. Ők voltak a "veteránok". Ám a hír feltűnésének napján sok újonc magyar is regisztrált. Ők ünneplik ma 1 éves "születésnapjukat", a szövetség pedig hivatalosan 2007. június 3-án alakult - még Hungarian Alliance néven. Ez azóta egy (erősebb) Hungarian Command és egy Hungarian Academy (kiképző) szövetségre tagozódott, és Hungarian Unity lett a szövetségrendszer neve, mely mostanra 60 tagot számlál. A Command szövetségnek már nem sok kell, és a "total power" alapján hamarosan eléri az Alliance Rankings első oldalát. A bővebb Hungarian Empire, jelenleg a Hungarian Unity és a főként székely magyarokból álló Bicska szövetsége.
A "veteránok" közül azóta már sokan átigazoltak a szövetséghez, előbb az alapító [AG]kvarga, majd schub - (a Hall of Wisdomból), Vempike, eclair (a D2-ből), Eater of Realms, [AG]Atavus, [AG]Zimzol és [AG]Thorta (pedig Aeon Kings-ből).

Beszéljünk egy kicsit a háborúinkról is, elvégre ez a játék leglényegesebb oldala.
Első háborúnkat a Stargate Terrorists szövetséggel vívtuk. Első háborúnak egyből egy érdekes fajtát fogtunk ki, ugyanis az ellenfélnek csak erős anyahajóik voltak, semmi más, így lényegében anyahajó-harcok alakultak ki. Nem okoztak nagyon nagy kárt, inkább idegesítő volt.
Másodikként a Knigths of Trinity ellen csatáztunk. Ez egy elég erős szövetség volt, benne volt a top 10-ben, míg a HU csak 80. helyen állt akkor. A háború a sok farmolás (Naquadah rabolgatás) miatt tört ki, de a harcok során megmutattuk, hogy meg tudjuk magunkat védeni. Ez már egy szép háború volt, és szerencsére nem húzódott el, szerintem sokan élvezték.
A KoT után nem sokkal jött a The Devils Empire. Alakulásuk után pár nappal úgy gondolták, hogy kell nekik egy gyakorló háború, és rajtunk akartak gyakorolni, mert látták, hogy a KoT után legyengültünk. Így indítottak egy háborút "I hate Hungary" névvel. A gyakorlaton "megbuktak", hiszen az lett a vége, hogy szövetségük felbomlott.

Amellett, hogy mindezt elmeséltük, először is szeretnénk megköszönni az oldal szerkesztőinek, hogy lehetőséget adtak az új magyar SGW-sek táborának bővítésére. De most 1 évvel később szeretnénk ezt a lehetőséget újra megragadni, hogy még több magyar játékos harcolhasson a galaxis feletti hatalomért. A tagokat egy kidolgozott szabályrendszerrel (Alkotmánnyal) rendelkező szövetség-család, valamint egy profin szervezett fórum és egy összetartó közösség várja, melynek megjegyzem van már egy hölgy tagja is.

Írták: AXYS, d347h, nightwolf226



Ezt a hírt már 14889 alkalommal olvasták.

Kapcsolódó linkek:

AG fórum - SGW téma
Stargatewars oldal
Hungarian Unity fórum


 Küldd el ezt a hírt ismerősödnek!
 Itt olvasgathatod a hírarchívumot

Címoldal Fórum Vendégkönyv Hírek Letöltés Kérdőív E-mail Frissítések Linkek GYIK